Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αν και νεκρός ο Μάικλ Τζάκσον έβγαλε 60 εκατ. δολάρια και χτύπησε πρωτιά...

Αν και νεκρός ο Μάικλ Τζάκσον έβγαλε 60 ...

Την σχετική λίστα έδωσε στη δημοσιότητα το Forbes

Ο σούπερ σταρ της ποπ Μάικλ Τζάκσον που έφυγε από τη ζωή πριν από 10 χρόνια, στις 25 Ιουνίου του 2009, λίγο πριν συμπληρώσει τα 51 του χρόνια, βρέθηκε για 7η συνεχόμενη χρόνια στην κορυφή της λίστας του Forbes με τις υψηλότερα αμειβόμενες προσωπικότητες μετά θάνατον, κερδίζοντας συνολικά 60 εκατομμύρια δολάρια μέσα στο έτος, από τον Οκτώβριο του 2018.

Η λίστα του έγκυρου Forbes που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 30/10/2019 αποκάλυψε πως η μουσική του «βασιλιά της ποπ», Μάικλ Τζάκσον, πουλάει ακόμα και μετά την κυκλοφορία του πολύκροτου και πολυσυζητημένου ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», που ως γνωστόν αμαυρώνει το όνομα του με μαρτυρίες για παιδεραστία. To ντοκιμαντέρ είχε προβληθεί και στο Φεστιβάλ του Σάντανς στη Γιούτα.

Οι πωλήσεις των τραγουδιών του Μάικλ Τζάκσον, ενός καλλιτέχνη που γνώρισε τεράστια επιτυχία με δίσκους όπως το «Thriller» το 1983, αυξήθηκαν στα 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ, σε σύγκριση με τα 1,8 δισεκατομμύρια της περασμένης χρονιάς.

Το Forbes για την εκτίμηση των εσόδων προ φόρων, χωρίς τις αμοιβές των δικηγόρων, των πρακτόρων και των μάνατζερ, λαμβάνει υπόψη στοιχεία από την Nielsen Music, το IMDB Pro και συνεντεύξεις με πηγές από την βιομηχανία της μουσικής.

Κάτω από το όνομα του Μάικλ Τζάκσον, στην σχετική λίστα του Forbes, και μέσα στην πρώτη 5άδα κατατάσσονται ο βασιλιάς του ροκ εντ ρολ, Έλβις Πρισλεϊ, ο καρτουνίστας και πατέρας του Σνούπι, Τσαρλς Σουλτς, ο παίκτης του γκολφ Άρνολντ Πάλμερ και ο Μπομπ Μάρλεϊ.

Ακόμη, μέσα στην πρώτη δεκάδα της λίστας βρίσκεται η απόλυτη Χολυγουντιανή σταρ Μέριλιν Μονρόε στην όγδοη θέση, η οποία έφυγε από τη ζωή το 1962 ενώ στη λίστα φιγουράρουν και ονόματα όπως του Prince, του Τζον Λένον και της Γουίτνεϊ Χιούστον με 9,5 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight