Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εθνική παρέλαση με τα χρώματα του Ολυμπιακού, το βάθρο του δημάρχου και τα απορριμματοφόρα!

Εθνική παρέλαση με τα χρώματα του Ολυμπι...

Σε Παιανία και Κερατσίνι

Η φωτογραφία, από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο δήμο Παιανίας στην Αττική, κυκλοφορεί στα social media και κάνει πάταγο για τα σχόλια που την συνοδεύουν.
Δείχνει τους επισήμους στη διάρκεια της παρέλασης της Δευτέρας.

Στο κέντρο βρίσκεται ο Δήμαρχος και δίπλα βρίσκονται οι «αρχές». Ολοι στέκονται όρθιοι, πάνω στην άσφαλτο και παρακολουθούν.

Ο Δήμαρχος όμως, βρίσκεται ένα σκαλί παραπάνω από τους άλλους. Αυτός άλλωστε χοροστατεί της εκδήλωσης. Γι αυτό και φρόντισε να στήσει ένα ειδικό βάθρο, μόνο για τον εαυτό του. Ωστε να ξεχωρίζει.

Μπορεί όλοι τις προηγούμενες ημέρες να ασχολήθηκαν με την α λα Monty Pythons παρέλαση ομάδας κοριτσιών αλλά και η παρουσία της τοπικής παιδικής ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακου στο Κερατσίνι στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο δεν πέρασε απαρατήρητη. Τα παιδιά παρελασαν για την 28ου φορώντας τις... ερυθρόλευκες στολές τους και οχι τα γαλανόλευκα της ελληνικής σημαίας όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιστάσεις.

Στο δήμο Αμπελοκήπων, Μαινεμένης Θεσσαλονίκης, η εκφωνήτρια της παρέλασης με ιδιαίτερη υπερηφανεια παρουσίασε τα σύγχρονα απορριμματοφόρα που παρέλασαν μπροστά από τους επισήμους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις