Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαμός σε σχολείο της Φθιώτιδας από κακόγουστη φάρσα μαθητή με φάκελο που τελικά περιείχε…

Χαμός σε σχολείο της Φθιώτιδας από κακόγ...

Ο "ύποπτος" φάκελος που προξένησε «φρενίτιδα» για βιολογικό κίνδυνο, είχε παραλήπτρια τη Διευθύντρια του Σχολείου

Μία κακόγουστη φάρσα μαθητή, φέρεται να έβαλε σε 5ωρη δοκιμασία ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό για την αντιμετώπιση βιολογικού κινδύνου! Το συμβάν σύμφωνα με το lamiareport.gr, διαδραματίστηκε στο Γυμνάσιο της Λάρυμνας όταν από τη 1.30 το μεσημέρι της Τετάρτης 30/10/2019 έως και τις 6.30 το απόγευμα άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σχολείο «ασφάλισαν» τελικά τον ύποπτο φάκελο.

Επρόκειτο για έναν φάκελο που είχε για παραλήπτη τη Διευθύντρια του σχολείου και μέσα σε αυτό υπήρχε κάτι σαν σκόνη που προκάλεσε συναγερμό καθώς θεωρήθηκε ύποπτη και βλαβερή.

Στο σημείο έφτασαν πυροτεχνουργοί της αστυνομίας που απέκλεισαν το ενδεχόμενο εκρηκτικού μηχανισμού και στη συνέχεια κλήθηκε η 7η ΕΜΑΚ που έφτασε στο σχολείο με την ομάδα αντιμετώπισης βιολογικού κινδύνου.

Αφού ακολουθήθηκε όλο το πρωτόκολλο και ο φάκελος σφραγίστηκε αεροστεγώς για τη μεταφορά του και την ανάλυσή του στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ, έφτασε η πληροφορία ότι τελικώς επρόκειτο για φάρσα μαθητή καθώς όπως αποδείχτηκε μέσα στο φάκελο υπήρχε απλώς "χρυσόσκονη"!

Η συγκεκριμένη πληροφορία φέρεται να ήταν από τον πατέρα του μαθητή, ωστόσο ο φάκελος θα σταλεί για έλεγχο, ενώ θα ακολουθηθούν κι όσα προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις