Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκδήλωση με θέμα "Πότε πάμε στο γιατρό" στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας

Εκδήλωση με θέμα "Πότε πάμε στο για...

Την Πέμπτη 31/10/2019 στις 18.15

Την προσεχή Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 στις 18.15 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας μία ενδιαφέρουσα όπως αναμένεται, ιατροκοινωνική εκδήλωση για το κοινό της περιοχής με θέμα ‘’Πότε πάμε στο γιατρό’’, με ομιλητή το γνωστό ομότιμο καθηγητή Παθολογίας Λοιμωξιολογίας Κωνσταντίνο Χρυσανθόπουλο.

Η εκδήλωση οργανώνεται στο πλαίσιο των ενημερωτικών εκδηλώσεων του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας σε θέματα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με συνδιοργανωτές το Δήμο Ερυμάνθου, το Σύλλογο Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος περιοχής Κ.Υ. Χαλανδρίτσας και το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του ΚΥΧ.

Θα προηγηθεί της ενημερωτικής εκδήλωσης η ακολουθία του Εσπερινού των Αγίων Αναργύρων στο ομώνυμο ναΐδριο του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας. Η θρησκευτική πανήγυρη για τους Αγίους Αναργύρους θα ολοκληρωθεί την επόμενη ημέρα με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας από τις 7 πμ έως τις 10 πμ.

*Οι διοργανωτές προσκαλούν τους φορείς και τους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του υγειονομικού ιδρύματος.   

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις