Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μαθήτρια λυκείου λιποθύμησε στο σχολείο μετά από χρήση χασίς

Μαθήτρια λυκείου λιποθύμησε στο σχολείο ...

Στην Κρήτη

Μια μαθήτρια που φοιτά σε Λυκείου του Άγιου Νικολάου Λασιθίου, εντοπίστηκε σε άσχημη κατάσταση, το πρωί της Τετάρτης  από έναν καθηγητή  της, στον χώρο του σχολείου. Η κοπέλα, που είχε λιποθυμήσει, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Σπινθούρη, μιλώντας στο neakriti.gr, επιβεβαίωσε το περιστατικό, υπογραμμίζοντας ότι η κοπέλα είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο θα παραμείνει στο νοσοκομείο.

«Πρόκειται για μια μαθήτρια που λιποθύμησε στον χώρο του σχολείου της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μας με ασθενοφόρο και ο τοξικολογικός έλεγχος, στον οποίο και επιβλήθηκε, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και λόγω της επίδρασης των συγκεκριμένων ουσιών λιποθύμησε. Σε κάθε περίπτωση, θα παραμείνει για νοσηλεία στην παιδιατρική του νοσοκομείου μας και για όσο διάστημα χρειαστεί». 

Όπως ήταν φυσικό από την πρώτη στιγμή, ενημερώθηκε και η Αστυνομία που ερευνά την υπόθεση, στην οποία  φαίνεται να εμπλέκεται και μια άλλη  κοπέλα, πιθανότατα συμμαθήτρια της 15χρονης με την οποία και σύμφωνα με τις πληροφορίες έκαναν μαζί το τσιγαριλίκι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις