Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η κινηματογραφική σταρ Μισέλ Φάιφερ μιλάει για το δικό της #MeToo

Η κινηματογραφική σταρ Μισέλ Φάιφερ μιλά...

Θυμήθηκε στα 20 της, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της κινηματογραφικής βιομηχανίας της είχε φερθεί με απρέπεια

Χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση του κινήματος #MeToo στο Χόλιγουντ, η βετεράνος και πάντα γοητευτική ηθοποιός Μισέλ Φάιφερ λέει την ιστορία της.

 Σε συνέντευξή της στους «Sunday Times», αποκάλυψε ότι, αρχικά, εξετάζοντας το παρελθόν της για το εάν είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση πίστεψε πως δεν είχε συμβεί ποτέ σ’ αυτήν. Ξαναβλέποντας όμως τη ζωή της θυμήθηκε διάφορα περιστατικά.

 «Στην αρχή σκέφτηκα: "Λοιπόν εγώ δεν συνάντησα κάτι τέτοιο", αλλά όταν άρχισα να πηγαίνω πίσω στον χρόνο σκέφτηκα: "Λοιπόν, πραγματικά, εκείνη τη φορά"».

 Η ηθοποιός στα 62 της χρόνια σήμερα, είπε ότι αρχικά κατηγόρησε τον εαυτό της. «Υπάρχει μια διαδικασία που πρέπει να περάσεις -άρνηση, αυτοενοχοποίηση, δεν έπρεπε να φορέσω αυτό το φόρεμα, έπρεπε να ξέρω. Το βλέπεις μέσα από έναν μεγάλο φακό και μετά σκέφτεσαι: "Πω, Πω ήμουν παιδί"», είπε η Φάιφερ. «Υπήρχαν ορισμένες καταστάσεις που δεν ήταν καλές».

Χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες η ηθοποιός μίλησε για ένα «υψηλόβαθμο πρόσωπο της κινηματογραφικής βιομηχανίας» που της συμπεριφέρθηκε με απρέπεια όταν ήταν μόλις 20 χρόνων.

Πηγή: ΑΠΕ

*Η Μισέλ Φάιφερ που από τις πρώτες κινηματογραφικές της επιτυχίες ήσαν τα φιλμ «Ο Σημαδεμένος» και «Οι Μάγισσες του Ιστγουικ», πρωταγωνιστεί αυτήν την περίοδο απέναντι στην Αντζελίνα Τζολί στην «Maleficent Mistress of evil» της Ντίσνει που παίζεται και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight