Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πορεία των εργαζομένων του δήμου Πατρέων στο κέντρο της πόλης - ΦΩΤΟ

Πορεία των εργαζομένων του δήμου Πατρέων...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ποιες επαφές θα κάνουν ως την Πέμπτη

Δεκάδες εργαζόμενοι του δήμου Πατρέων συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τρίτης στην πλατεία Γεωργίου. Από εκεί και έχοντας στην κορυφή ένα απορριμματοφόρο, έκαναν πορεία μέσω της Μαιζώνος, της οδού Γούναρη και της Κορίνθου. Η τροχαία δεν χρειάστηκε να λάβει δραστικά μέτρα για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς οι εργαζόμενοι δεν είχαν σκοπό να παρεμποδίσουν την κίνηση των οχημάτων. Η πορεία τους ήταν συμβολική όπως είπαν και στόχος τους είναι να ορθώσουν το ανάστημά τους απέναντι στον αναπτυξιακό νόμο που δηλώνουν πως εξυπηρετεί τα ιδιωτικά συμφέροντα.

Η ΠΟΕ ΟΤΑ έχει αποφασίσει απεργία στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων κάτι στο οποίο συμμετέχουν οι εργαζόμενοι και της Πάτρας μέχρι και την Πέμπτη, ημέρα κατά την οποία όλες οι δημοτικές υπηρεσίες θα μείνουν κλειστές.

Το θέμα της απεργίας για τον αναπτυξιακό νόμο και τη μη αποκομιδής των απορριμμάτων αναμένεται να συζητηθεί την Τετάρτη σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο. Εξάλλου σήμερα οι εργαζόμενοι αναμένεται να μεταβούν και στον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας για να του κοινοποιήσουν τα αιτήματά τους. 

Το πρωί της Τετάρτης θα μεταβούν στην αποκεντρωμένη διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων ενώ την Πεμπτη θα κινηθούν με λεωφορεία στην Αθήνα για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στον νόμο την ημέρα που προωθείται προς ψήφιση.

 

Στη συνέχεια μετέβησαν στην αιρετή Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και συναντήθηκαν με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις