Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Γυαλιά με led φωτισμό; Κυκλοφόρησαν μόλις από τον «αιρετικό» οίκο Balenciaga

Γυαλιά με led φωτισμό; Κυκλοφόρησαν μόλι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο Demna Gvasalia υπογράφει τα sunglasses νέας εποχής που «ρυθμίζονται» με τις δικές μας κινήσεις

Βγήκαν στην αγορά τα καινοτόμα, πολυσυζητημένα γυαλιά ηλίου του γαλλικού label Balenciaga με το led φωτισμό, τα οποία είδαμε στο τελευταίο show του οίκου στο Παρίσι για την προσεχή σαιζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020. Επηρεασμένα φορμαλιστικά από την εποχή του ’90 μας καλούν να … συνηθίσουμε το φωταγωγημένο λογότυπο στο πλαινό «μπράτσο» τους.

Το design και η σύλληψη ανήκει βέβαια στον πάντα αντισυμβατικό director Demna Gvasalia που αρχικά καθιέρωσε τη neon λάμψη στα sneakers και τώρα τοποθετεί led στα γυαλιά. Το φως μπορεί να αναβοσβήνει ή να παραμένει σταθερό. Για να απενεργοποιηθεί εντελώς, μπορεί ο κάτοχος να αναποδογυρίσει τα γυαλιά για 5 δευτερόλεπτα ή να τα αγγίξει για τρεις φορές.

 

Το led είναι μπλε, κόκκινο, μοβ, κίτρινο και λευκό ανάλογα με το γούστο μας. Θυμίζουμε πως πρώτοι τα φόρεσαν στην πασαρέλα συγγραφείς, γκαλερίστες, φοιτητές καθώς ο Balenciaga δεν χρησιμοποίησε μοντέλα για τις χαρακτηριστικές nineties oversized σιλουέτες του.

Το led έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε παιδικά είδη ένδυσης και σε γυαλιά πρεσβυωπίας αλλά πρώτη φορά «βγαίνει» στο προσκήνιο ως fashion item.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View