Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Σμύρνη η 21η Διεθνής Συνάντηση Κομμουνιστικών Κομμάτων

Στην Σμύρνη η 21η Διεθνής Συνάντηση Κομμ...

Από 18 έως 20 Οκτωβρίου

Η φετινή 21η Διεθνής Συνάντηση, που θα διεξαχθεί στις 18 με 20 Οκτωβρίου 2019, συνδιοργανώνεται, για πρώτη φορά στα χρονικά, από δύο ΚΚ και συγκεκριμένα από κοινού από το Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας και το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, με θέμα: «100 χρόνια από την ίδρυση της Κομμουνιστικής Διεθνούς. Η πάλη για την ειρήνη και το σοσιαλισμό συνεχίζεται!».

Οι εργασίες της 21ης Διεθνούς Συνάντησης θα ανοίξουν με τις εισηγήσεις του Κεμάλ Οκουγιάν, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ Τουρκίας και του Δημήτρη Κουτσούμπα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το ΚΚΕ, για το σκοπό αυτό αναχωρεί για τη Σμύρνη της Τουρκίας, σήμερα Δευτέρα πολυμελής αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τους Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Ελισαίο Βαγενά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Υπεύθυνο του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, Λευτέρη Νικολάου - Αλαβάνο, ευρωβουλευτή και μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ, 'Αρη Ευαγγελίδη, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, μαζί και με μέλη και στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, θα συμβάλλει στις δραστηριότητες προετοιμασίας της Διεθνούς Συνάντησης, από κοινού με τα μέλη του ΚΚ Τουρκίας. Επιπλέον, θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Ομάδας Εργασίας των Διεθνών Συναντήσεων, που θα πραγματοποιηθεί στις παραμονές της 21ης Διεθνούς Συνάντησης των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων.

Στην 21η Διεθνή Συνάντηση, που διεξάγεται σε σύνθετες και δύσκολες συνθήκες, έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 70 ΚΚ από 60 χώρες του κόσμου. Εξαιτίας αυτών των εξελίξεων στην περιοχή το ΚΚ Τουρκίας ανακοίνωσε την ακύρωση της μεγάλης ανοιχτής πολιτικής εκδήλωσης, που θα διεξάγονταν στο ανοιχτό θέατρο «Ασίκ Βεϊσέλ» της Σμύρνης.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις