Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ρεκόρ εισπράξεων για την ταινία «Τζόκερ»

Ρεκόρ εισπράξεων για την ταινία «Τζόκερ»

Προσελκύει εκατομμύρια σινεφίλ σε όλον τον κόσμο

Η κινηματογραφική ταινία, με τον Χοακίν Φίνιξ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, προσελκύει εκατομμύρια σινεφίλ σε όλον τον κόσμο.

Η ταινία του Τοντ Φίλιπς «Τζόκερ – Joker» με τον Χοακίν Φίνιξ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ένα αντισυμβατικό, ακατάλληλο για ανηλίκους, ψυχολογικό δράμα που έχει εξελιχθεί στο απόλυτο event φιλμ, έκλεισε την 1η εβδομάδα προβολής του, στα 300.000 εισιτήρια στις Ελληνικές αίθουσες (είχε ξεκινήσει με τα previews την Τετάρτη 2/10/2019 το βράδυ) και συνεχίζει δυναμικά να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο θέλει οπωσδήποτε να δει την ταινία και σχηματίζει τεράστιες ουρές στις κινηματογραφικές αίθουσες, και στην Πάτρα.

Σύμφωνα με άρθρο του forbes.com, εκτιμάται πως στο δεύτερο σαββατοκύριακο του στις ΗΠΑ, το φιλμ θα μπορέσει να κρατηθεί ψηλά με εισπράξεις στα 43-45 εκατ. δολάρια και πως την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 το βράδυ ενδέχεται οι παγκόσμιες εισπράξεις που ήδη έχουν φτάσει τα 350 εκατ., να έχουν προσεγγίσει το νούμερο των 460 εκατομμυρίων δολαρίων, μπορεί και παραπάνω!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture