Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε ότι ήταν "τσιμπημένη" με τη Μισέλ Φάιφερ! ΒΙΝΤΕΟ

Η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε ότι ήταν &qu...

Θυμήθηκε την ταινία Scarfase και τον εκθαμβωτικό ρόλο της Φάιφερ εκεί και έκανε τη δήλωση: «Ήσουν πολύ καυτή»

Σε μία συνέντευξη για την νέα ταινία «Maleficent: Mistress of Evil», στην οποία συμπρωταγωνιστούν οι τρεις χάριτες, η Αντζελίνα Τζολί, η Μισέλ Φάιφερ και η Ελ Φάνινγκ, η πρώτη αποφάσισε να κάνει εξομολογήσεις σε σχέση με τη δεύτερη. 

Έτσι μεταξύ άλλων, η Αντζελίνα είπε ότι όταν μεγάλωνε, τη δεκαετία του '80, είχε ψιλοερωτευτεί με τη γυναίκα που τότε μεσουρανούσε, τη Μισέλ Φάιφερ. Ένα εφηβικό σκίρτημα, όπως διευκρίνισε. 

Αυτή η δήλωση ήρθε σαν απάντηση στην ερώτηση του δημοσιογράφου, Scott Evans, «ποιο ήταν το πρώτο σας σκίρτημα;». Η Φάιφερ είπε ότι ήταν ο Bobby Sherman, ένας τραγουδιστής των 60s -«ξάψτε το στο google», είπε χαρακτηριστικά-, η Τζολί είπε ότι ήταν ο Μπράντο, στο Λεωφορείο ο Πόθος, ενώ η Ελ είπε ότι ήταν ο τραβόλτα στο Grease. 

Συνέχεια η Τζολί θυμήθηκε την ταινία Scarfase και τον εκθαμβωτικό ρόλο της Φάιφερ εκεί και έκανε τη δήλωση: «Ήσουν πολύ καυτή».  

Μπορεί να της αρέσουν τα αγόρια με θηλυκή ομορφιά και τα κορίτσια με αγορίστικο αέρα, αλλά δεν έχει τοποθετηθεί ποτέ ως bisexual, όμως στην ερώτηση της δημοσιογράφου Barbara Walter, «θα αισθανόσουν οκέι να φιλήσεις και να αγκαλιάσεις μια γυναίκα εάν την είχες ερωτευτεί;», η Τζολί απάντησε αυτομάτα «εάν την είχα ερωτευτεί, ναι». 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight