Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ελένη Ασημάκη μιλά για πρώτη φορά μετά τον αποκλεισμό της από το GNTM

Η Ελένη Ασημάκη μιλά για πρώτη φορά μετά...

Δεν την έβαλαν στο σπίτι εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει

Η Ελένη Ασημάκη κέρδισε την αγάπη και τον θαυμασμό των κριτών του Greece’s Next Top Model, ωστόσο δεν μπήκε στο σπίτι του show, εξαιτίας ενός σημαντικού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και την υποχρεώνει να κάνει μετάγγιση αίματος κάθε 15 ημέρες. Το νεαρό μοντέλο μίλησε στην κάμερα των «ΚουΚου» για τον αποκλεισμό της από το reality μόδας, λίγο πριν την τελική επιλογή των κοριτσιών. Όπως είπε:

«Το εμπόδιο για να μπω στο σπίτι ήταν η ασθένεια μου. Χρειαζόμασταν μια βεβαίωση και ήταν δύσκολο να την πάρω. Γιατί κανένας γιατρός δεν ήθελε να πάρει μια τέτοια ευθύνη και η παραγωγή δεν ήθελε να το ρισκάρει. Όταν έκανα την αίτηση είχα στο μυαλό μου ότι η ασθένειά μου θα μπορούσε να με εμποδίσει κυρίως στις δοκιμασίες. Γιατί δεν κάνει να κουράζομαι και να πιέζομαι πολύ. Δεν πίστευα όμως πως θα είναι ο λόγος που δεν θα μπω στο σπίτι. Πίστευα πως θα μου δοθεί αυτή η ευκαιρία.

Όταν άκουσα ότι ο λόγος που δεν περνάω είναι αυτός, εκείνη τη στιγμή γκρεμίστηκαν όλα για μένα. Με το που ξεκίνησε το κλάμα δεν μπορούσα να σταματήσω. Ήταν όλη η πίεση που ένιωσα, μου βγήκαν όλα. Αισθάνθηκα ότι οι κόποι μου δεν "ανταμείφθηκαν", γιατί άκουσα καλά λόγια. Έκλαιγα αρκετή ώρα. Η κυρία Καγιά μου είπε ότι θα μπορούσα να είμαι η νικήτρια του GNTM, πράγμα που με έκανε πολύ χαρούμενη. Ο κύριος Μπράτης συγκινήθηκε μαζί μου και μου είπε πως θα μπορούσα να φορέσω φορέματά του. Κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά γιατί μπήκα μόνη μου στους κριτές».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight