Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ξεκίνησε με previews και στην Πάτρα o πολυαναμενόμενος "Τζόκερ" - Χοακίν Φίνιξ

Ξεκίνησε με previews και στην Πάτρα o πο...

Στην Πάτρα θα παίζεται σε Odeon Veso Mare & Πάνθεον παράλληλα με ΗΠΑ και Ελλάδα

Έφτασε η μεγάλη στιγμή για την πρεμιέρα στις αίθουσες του «Joker – Tζόκερ» σε σκηνοθεσία του Todd Phillips, το οποίο μετά την θριαμβευτική του πρεμιέρα στο 76ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας όπου και κατέκτησε τον Χρυσό Λέοντα καλύτερης ταινίας, ξεκινά διεθνώς την Τετάρτη 2/10/2019 με previews προβολές στις ΗΠΑ και σε πολλές ακόμη χώρες του κόσμου, ανάμεσα τους και η Ελλάδα. Στην Πάτρα θα υπάρξουν previews του 2ωρης διάρκειας φιλμ με τον Χοακίν Φίνιξ σε μία αποκαλυπτική ερμηνεία ως Τζόκερ, τόσο στα Odeon Veso Mare όσο και στη 2η αίθουσα του Πάνθεον που ανοίγει για τη νέα χειμερινή, κινηματογραφική σαιζόν.

Η R-rated ταινία με κεντρικό ήρωα τον κύριο κακό και αντίπαλο του κόμικ υπερήρωα Batman (ένα ρόλο που κατά το παρελθόν έχουν μεταξύ άλλων υποδυθεί ο Τζακ Νίκολσον και ο εκλιπών Χιθ Λέτζερ) όπως έγραψε το πάντα έγκυρο deadline.com, αναμένεται να κάνει ένα διεθνές ντεμπούτο της τάξης των 155 εκατομμυρίων δολαρίων που αν όντως επιτευχθεί (πιθανόν το νούμερο να είναι και μεγαλύτερο) θα είναι και το 2ο καλύτερο άνοιγμα μηνός Οκτωβρίου πίσω από το περσινό Venom (είχε κάνει 207.4 εκατ. δολάρια), το οποίο δεν είχε πάρει και καλές κριτικές εν αντιθέσει με το «Τζόκερ» που έχει μέσο όρο 9.4/10 στο IMDb, 78% στο Rotten Tomatoes και 70% στο πιο απαιτητικό και αυστηρό Metacritic.

Για τις Αμερικάνικες αίθουσες, οι προβλέψεις είναι για άνοιγμα της τάξης των τουλάχιστον 80 εκατ. δολαρίων σε 4,300 τοποθεσίες (σινεμά). Το σύμπαν της DC universe συναντά τον «Ταξιτζή» του Martin Scorsese και μαζί τον «The King of Comedy – Βασιλιά της Κωμωδίας», όπως γράφτηκε. Οι ιθύνοντες στην Warner Bros./Village Roadshow που έχουν κάνει και την συμπαραγωγή του φιλμ είναι αισιόδοξοι ότι θα πιάσουν τα παραπάνω νούμερα.

Εκτός του Χοακίν Φίνιξ που φαίνεται πως πάει δυναμικά για υποψηφιότητα για Όσκαρ με αυτήν του την ερμηνεία παίζουν και οι Zazie Beetz, Robert De Niro, Marc Maron και η Frances Conroy.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture