Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

O Χοακίν Φίνιξ έκανε συγκινητική αναφορά στον αδικοχαμένο αδελφό του Ρίβερ

O Χοακίν Φίνιξ έκανε συγκινητική αναφορά...

Το φετινό Φεστιβάλ του Τορόντο, το όνειρο κάθε σινεφίλ συνεχίζεται έως την Κυριακή 15/9/2019

Ο Χοακίν Φίνιξ εξελίσσεται στο πρόσωπο – ηθοποιό της χρονιάς χάρη στην ερμηνεία του στην ταινία «Joker» του Τοντ Φίλιπς που ήδη βραβεύτηκε στο 76ο Φεστιβάλ της Βενετίας. Μετά τη Βενετία σειρά έχει το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, το όνειρο κάθε σινεφίλ, όπως το αποκαλούν όπου ο Χοακίν Φίνιξ βρέθηκε και μίλησε για τη σημασία να είσαι ηθοποιός, κάνοντας μάλιστα ξεχωριστή αναφορά στον αδικοχαμένο αδελφό του Ρίβερ Φίνιξ (1970-1993) ως τον άνθρωπο που ουσιαστικά έκανε τον ίδιο ηθοποιό.

«Όταν ήμουν 15 ή 16, ο αδερφός μου, Ρίβερ, γύρισε σπίτι από τη δουλειά με μια βιντεοκασέτα μιας ταινίας με τίτλο "Οργισμένο Είδωλο". Με έβαλε να καθίσω και να τη δω. Την επόμενη μέρα με ξύπνησε και με ανάγκασε να τη δω ξανά. Και μου είπε: "Θα αρχίσεις να παίζεις ξανά, αυτό θα κάνεις. Δεν μου το ζήτησε. Το απαίτησε. Και του χρωστάω αιώνια γιατί η υποκριτική μου χάρισε μια απίστευτη ζωή».

Με αυτή την συγκινητική αναφορά στον Ρίβερ Φίνιξ λοιπόν ολοκλήρωσε τον ευχαριστήριο λόγο του ο Χοακίν Φίνιξ στο φετινό Φεστιβάλ του Τορόντο κατά τη διάρκεια της βράβευσής του στο Tribute Gala όπου τιμήθηκαν τόσο ο ίδιος όσο και ο Γουίλεμ Νταφόε, όπως ανέφερε το flix.gr. Λίγες μόνο ημέρες μετά το θρίαμβο του «Joker» στο Φεστιβάλ Βενετίας και την ξεκάθαρη Οσκαρική κούρσα που ξεκίνησε και θέλει τον Φίνιξ φαβορί για το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, ήρθε και το Τορόντο. Το 44ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στον Καναδά ξεκίνησε στις 5 του μήνα και θα συνεχιστεί έως και τις 15 Σεπτεμβρίου 2019.

*Ο Ρίβερ Φίνιξ είχε παίξει σε φιλμ όπως «Τρέχοντας στο κενό», «Το δικό μου Αιντάχο», «Οι Αθόρυβοι», "Ο Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία", κ.α.

Το "Joker" βγαίνει 3 Οκτωβρίου 2019 στις Ελληνικές αίθουσες και θα το δούμε και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight