Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Ελένη θα μπορούσε να βγει νικήτρια στο GNTM, αλλά την έκοψαν για λόγους υγείας

H Ελένη θα μπορούσε να βγει νικήτρια στο...

Το πρόβλημα υγείας που της στέρησε τo εισιτήριο για το σπίτι

Δυσάρεστη τροπή είχε για την 18χρονη Ελένη Ασημάκη το GNTM! Αφού έπρεπε να αποχωρήσει αναγκαστικά εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που έχει. Πάσχει από μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία και χρειάζεται κάθε 15 ημέρες να κάνει μεταγγίσεις αίματος. Ωστόσο, οι κριτές της αποθέωσαν, με τη Βίκυ Καγιά ότι θα μπορούσε άνετα να είναι η νικήτρια του show.

Η Ελένη επέμεινε πως θα ήθελε να προσπαθήσει αλλά οι κριτές τη διαβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται για απόρριψη αλλά για προστασία.

«Αύριο το πρωί θα πας σε πρακτορείο και θα ξεκινήσεις τη μόδα». «Το θέλουμε πάρα πολύ. Έχουμε κάνει τα πάντα για να σε έχουμε μαζί μας (...) Είναι επικίνδυνο». «Δε χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα! Δε χρειάζεται να προσπαθήσεις! Είσαι απλά μοντέλο! Έχεις υπέροχο πρόσωπο και σώμα Όταν σε αντικρίζει κάποιος, τον καθηλώνεις! Θα μπορούσες να είσαι η νικήτρια του Next top model!»  

«Εγώ όπως και οι υπόλοιποι είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ότι χρειαστείς για κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα», της είπε ο Άγγελος Μπράτης. «Θα σε φωτογραφίσω με τα ρούχα μου», συνέχισε ο γνωστός σχεδιαστής και οι κριτές την αποχαιρέτησαν με μία ζεστή αγκαλιά. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight