Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τα Χριστούγεννα στις αίθουσες η πολεμική ταινία "1917" -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Τα Χριστούγεννα στις αίθουσες η πολεμική...

Σε σκηνοθεσία του Σαμ Μέντες

Ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2019 έχει προγραμματιστεί να βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες η πολεμική ταινία «1917» σε σκηνοθεσία του 54χρονου, τιμημένου με Όσκαρ δημιουργού Σαμ Μέντες. Από την εταιρεία διανομής Odeon που θα βγάλει την ταινία στην Ελλάδα, εστάλη για να δει το κοινό, σε παγκόσμια πρώτη προβολή το πρώτο featurette από την συγκεκριμένη πολυαναμενόμενη ταινία όπου ο σκηνοθέτης Σαμ Μέντες της «Αμερικάνικης Ομορφιάς» και του «Skyfall» και οι συνεργάτες του αποκαλύπτουν τη μοναδική κινηματογραφική τεχνική, με την οποία γυρίστηκε η ταινία, σαν ένα συνεχές μονοπλάνο σε πραγματικό χρόνο.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Στην καρδιά του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, δύο νεαροί Βρετανοί στρατιώτες, ο Σκόφιλντ (Τζορτζ Μακέι) και ο Μπλέικ (Ντιν-Τσαρλς Τσάπμαν) αναλαμβάνουν μια δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή. Σε μια μάχη ενάντια στο χρόνο, πρέπει να περάσουν στα εδάφη του αντιπάλου και να παραδώσουν ένα μήνυμα που θα σταματήσει μια θανάσιμη επίθεση σε εκατοντάδες στρατιώτες, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο αδερφός του Μπλέικ.            

Στο φιλμ «1917» όπου ο Σαμ Μέντες είναι και παραγωγός, παίζουν και οι Mark Strong, Andrew Scott, Richard Madden, Claire Duburcq και οι Colin Firth και Benedict Cumberbatch.

Την ταινία αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture