Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

All about beauty: Πήγαμε στο ολοκαίνουριο "Jil" της Μάντυς Αποστολοπούλου

All about beauty: Πήγαμε στο ολοκαίνουρι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Περιποίηση άκρων, σώματος και προσώπου σε πολύ προσιτές τιμές αλλά και shopping προτάσεις καλλυντικών και κοσμημάτων

Στο glam chic σαλόνι «Jil» της Μάντυς Αποστολοπούλου, έναν πολύ όμορφο beauty & wellness χώρο σε γήινους τόνους στην οδό Κολοκοτρώνη- κάτω από την πλατεία Ολγας- θα απολαύσετε περιποίηση άκρων, σώματος και προσώπου σε πολύ προσιτές τιμές. Μανικιούρ, πεντικούρ, spa, μασάζ, αποτρίχωση, σχηματισμός φρυδιών, μακιγιάζ έχουν ήδη δελεάσει πολύ κόσμο που αρέσκεται να ανανεώνεται και να φροντίζει τον εαυτό του κόντρα στις δύσκολες απαιτήσεις της καθημερινότητας. Ταυτόχρονα, το Jil διαθέτει και μια shopping διάσταση καθώς προτείνει ιδιαίτερα εικαστικά κοσμήματα της Θεσσαλονικιάς designer Εφης Σμυρή από δέρμα, πέτρες λάβας, ημιπολύτιμους λίθους και επιχρυσωμένο ορείχαλκο καθώς και εξειδικευμένα καλλυντικά, όπως την αυστριακή βιολογική σειρά προσώπου και σώματος Ringana.

 

Τη Μάντυ Αποστολοπούλου την γνωρίζουμε από φιλανθρωπικά και κοινωνικά events, αλλά το βασικό ερέθισμα για το επιχειρηματικό της βήμα ήταν η θητεία της ως personal assistant του αγαπημένου πατρινού σόουμαν Τάκη Ζαχαράτου, ο οποίος είναι στενός φίλος και μέντοράς της. Η σχέση τους τη μύησε στο χώρο των μυστικών της ομορφιάς και των αναγκών του δέρματος, που αποτελούν προτεραιότητα στον κόσμο του θεάματος. Και η ίδια όμως, στην προσωπική της ζωή καλλιεργούσε πάντα  την αγάπη της για τα beauty trends. «Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Ανέκαθεν αγαπούσα την ομορφιά και την περιποιημένη εικόνα» αναφέρει στο thebest.gr λίγες μέρες μετά το opening του «Jil».

 Συγκεκριμένα στο «Jil» θα ομορφύνετε  στη σάλα του ισογείου τα νύχια σας με βερνίκια Cnd, Essie και την εκπληκτική γυάλιση Seche, ενώ στον ημιόροφο θα ευχαριστηθείτε όλες τις άλλες παροχές ομορφιάς προσώπου και σώματος. Το κλίμα είναι εξαιρετικά φιλόξενο με welcome προσφορά ένα χαλαρωτικό μασάζ λαιμού! Το τιμολόγιο θα σας εκπλήξει ευχάριστα, αφού το πολυτελές περιβάλλον συνδυάζεται με πολύ οικονομικό κόστος όλων των υπηρεσιών.

 

 *Jil Nails: Κολοκοτρώνη 7 -9, Πάτρα.
Τηλ. 2611-111-445

 

* Ωράριο:

 Δευτέρα 12 -6μ.μ.

Τρίτη 9 π.μ.- 8 μ.μ.

Τετάρτη 9 π.μ.- 5 μ.μ.

Πέμπτη 9 π. μ. -8 μ.μ.

Παρασκευή 9 π.μ. -8 μ.μ.

Σάββατο 9 π.μ.- 4 μ .μ.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View