Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επίσκεψη Νεκτάριου Φαρμάκη σε έργα στην Αιτωλοακαρνανία

Επίσκεψη Νεκτάριου Φαρμάκη σε έργα στην ...

«Είμαστε εδώ για όλα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας

Στη γέφυρα της Αβόρανης, στην Αιτωλοακαρνανία, βρέθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, προκειμένου να δει από κοντά τις εργασίες αποκατάστασης που έχουν ξεκινήσει και υλοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,

Ο κ. Φαρμάκης συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανιας, Μαρία Σαλμά και τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων, Αθανάσιο Μαυρομμάτη, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την εξέλιξη των εργασιών και να δώσει οδηγίες για την διευκόλυνσή τους, προκειμένου το έργο να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

«Τo γεφύρι της Αβόρανης δεν αποτελεί μόνο ένα σημαντικό, ακόμα και σήμερα, έργο οδικής πρόσβασης. Είναι και ένα ζωντανό μνημείο της Αιτωλοακαρνανίας που έχουμε την υποχρέωση να διαφυλάξουμε από τις φθορές του χρόνου και των ανθρώπων. Τα έργα αποκατάστασης ξεκίνησαν. Και θα ολοκληρωθούν με τον καλύτερο τρόπο. Είμαστε εδώ για όλα. Για όσα κληρονομήσαμε και πρέπει να προστατέψουμε, αλλά και για όσα εμείς πρέπει να κληρονομήσουμε στους επόμενους» τόνισε ο κ. Φαρμάκης, μετά την επίσκεψή του.

Νωρίτερα, ο κ. Φαρμάκης και ο κ. Μαυρομμάτης, επισκέφθηκαν επίσης τις εργασίες που εκτελούν στο Χαλίκι Αιτωλοακαρνανίας, καθώς επίσης και τις εργασίες καθαρισμού στην είσοδο της πόλης του Αγρινίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις