Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΚΚΕ Αχαΐας: Ανεπιθύμητος ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Πάτρα

ΚΚΕ Αχαΐας: Ανεπιθύμητος ο πρέσβης των Η...

Ανακοίνωση από τον τομέα Αχαΐας του κόμματος

Ο Τομέας Αχαΐας του KKE εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Η παρουσία και οι παρεμβάσεις κορυφαίων στελεχών της  Ν.Δ, του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ και του ΚΙΝ.ΑΛ στο αναπτυξιακό συνέδριο που διοργάνωσε τοπική εφημερίδα όπως και η συμμετοχή και παρέμβαση του αμερικανού πρέσβη, επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες της Τ.Ε Αχαΐας του Κ.Κ.Ε ότι η καπιταλιστική ανάπτυξη και η εξειδίκευσή της σε τοπικό επίπεδο έχει στο κέντρο της τα κέρδη του κεφαλαίου, των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων στην ενέργεια, τις μεταφορές, την έρευνα και την καινοτομία.

Στη παρέμβασή του μάλιστα ο Αμερικανός Πρέσβης επιβεβαίωσε ότι οι συχνές επισκέψεις του στην Πάτρα και την περιοχή και οι «φιλίες» που έχει αναπτύξει είναι προς όφελος των αμερικάνικων πολυεθνικών κολοσσών και των γαιοστρατηγικών  συμφερόντων των ΗΠΑ.

Η σταθερή στάση της αγωνιστικής Δημοτικής Αρχής της Πάτρας και του Δημάρχου, Κώστα Πελετίδη , που δεν υποδέχθηκε και δεν έδωσε τα διαπιστευτήριά του στον εκπρόσωπο των μακελάρηδων των λαών  πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για τις Δημοτικές και Περιφερειακές Αρχές ολόκληρης της χώρας.

Ο λαός και η νεολαία της Πάτρας που αγωνίζεται ενάντια στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό, «υποδέχθηκε»  με μαζική κινητοποίηση το γεράκι του πολέμου, όπως του αξίζει, ως ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ.

Με βάση τα παραπάνω μόνο αλγεινή εντύπωση μπορεί να προκαλούν οι - εκ’ των υστέρων-  απολογητικού τύπου δηλώσεις Δημάρχων της Αχαΐας σε τοπική εφημερίδα, σχετικά με την απουσία τους από το Συνέδριο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις