Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Τον έτρεμα μέχρι το τέλος» λέει ο πατροκτόνος της Ζακύνθου - BINTEO

«Τον έτρεμα μέχρι το τέλος»  λέει ο πατρ...

Η δίκη του είχε γίνει στην Πάτρα

Ο 27χρονος Αλέξης από τη Ζάκυνθο ο οποίος σκότωσε τον πατέρα του εξομολογείται το οικογενειακό δράμα και το πώς έφτασε  μέχρι την ανθρωποκτονία, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα». Με τον 27χρονο Αλέξη ο οποίος σκότωσε τον πατέρα του με τρεις σφαίρες, κάνει πρεμιέρα η εκπομπή την ερχόμενη Τρίτη στον Alpha. To τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα και αναμένεται με ενδιαφέρον η πρώτη συνέντευξη του 27χρονου, η ιστορία του οποίου έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ήταν Μάιος του 2018 όταν ο 26χρονος, τότε, Αλέξης με τρεις σφαίρες σκοτώνει τον πατέρα του στη Ζάκυνθο. Τα όσα υποστηρίζει ο Αλέξης στην πρώτη εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη προκαλούν ανατριχίλα! Σχεδόν καθημερινά ο πατέρας τους, τους χτυπούσε μέχρι να ματώσουν. Ως παιδί δεν έζησε ανέμελα χρόνια, δεν ένιωσε την τρυφερότητα που απολάμβαναν οι συνομήλικοι του. Ο ίδιος του ο πατέρας τον έδενε σε καρέκλα για να τον τιμωρήσει, τον έβαζε να κάνει σκληρές αγροτικές δουλειές και να ζητιανεύει, ενώ το ξύλο ήταν καθημερινότητα.  Δείτε παρακάτω το τρέιλερ

Η  δίκη του είχε γίνει στην Πάτρα.  «Δεν ήθελα να σκοτώσω τον πατέρα μου. Ο ίδιος μου δημιούργησε τον πόνο και την οργή. Δεν τον σκότωσα εγώ, αλλά η αγανάκτηση. Ο θυμός, το ξύλο που έφαγα εγώ και η οικογένεια μου, με οδήγησαν σε αυτή τη πράξη, ενώ δεν είχα πειράξει ποτέ, κανέναν.

Δεν υπήρχε μέρα που να μην βγάλω αίμα από τη μύτη και το στόμα μου. Δεν υπήρξε μέρα που να μην δω τη μητέρα μου να σέρνεται στο πάτωμα. Στην κυριολεξία τρώγαμε ψωμί με αίμα» ανέφερε στην αρχή της απολογίας του ο κατηγορούμενος, περιγράφοντας τα όσα βίωσε στην παιδική του ηλικία, δίπλα στον πατέρα του.

Σύμφωνα με όσα είπε στην απολογία του, το θύμα" δεν ήταν πατέρας αλλά ένας βάρβαρος" τονίζοντας πως τον μεγαλύτερο πόνο και εξευτελισμό ένιωσε όταν έμεινε μόνος μαζί του στο σπίτι. Σύμφωνα με όσα είπε, το έδενε, τον κλείδωνε στο δωμάτιο και από την ηλικία των 10 ετών τον ανάγκαζε να κάνει σκληρές αγροτικές δουλειές.

«Με είχε κάνει έναν κανονικό τσοπάνη. Τα βράδια με έβαζε να κοιμάμαι ολόγυμνος μαζί του και πολλές φορές που ξυπνούσα τον έβρισκα κολλημένο επάνω μου. Δεν μου επέτρεπε να πάω στο σχολείο και με ανάγκαζε να ζητιανεύω στην Κυλλήνη.  Κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται. Πώς μπορεί ένα μικρό παιδί αν ξεχάσει τον εξευτελισμό από τον ίδιο του τον πατέρα;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις