Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Απόψε στις Νύχτες Πρεμιέρας η συγκινητική ταινία "Τρυφερός Αποχαιρετισμός"

Απόψε στις Νύχτες Πρεμιέρας η συγκινητικ...

Το φιλμ που άρεσε και στο Φεστιβάλ του Σάντανς, ακούγεται ήδη για τα ερχόμενα Όσκαρ

Στο πλαίσιο του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας προβάλλεται απόψε Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 στην αίθουσα του Ιντεάλ στην οδό Πανεπιστημίου, στις 19.30, ένα νέο Αμερικάνικο φιλμ που είναι συμπαραγωγή με την Κίνα που στις ΗΠΑ έλαβε εξαιρετικές κριτικές και έχει κάνει και εμπορική επιτυχία με εισπράξεις 17,5 εκατ. δολαρίων από τα μέσα Ιουλίου που προβάλλεται. Ο λόγος για το φιλμ «The Farewell – Τρυφερός αποχαιρετισμός» με πρωταγωνίστρια την 30χρονη Αμερικανοασιάτισσα ηθοποιό και ράπερ Awkwafina.

Η Awkwafina είναι γνωστή από τους ρόλους της στις κινηματογραφικές επιτυχίες του 2018, «Crazy Rich Asians» και «Ocean's 8».

Όπως αναφέρει το Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας το φιλμ «Τρυφερός Αποχαιρετισμός» σε σκηνοθεσία Λούλου Γουάνγκ, έχει αποσπάσει όποιο βραβείο κοινού βρέθηκε στη φεστιβαλική του διαδρομή αρχής γενομένης από το Φεστιβάλ Ανεξάρτητου κινηματογράφου του Σάντανς στη Γιούτα, των ΗΠΑ, τοποθετώντας την πρωτοεμφανιζόμενη δημιουργό του στις λίστες με τους πλέον περιζήτητους νέους σκηνοθέτες. Μάλιστα το φιλμ θεωρείται και από τα φαβορί στα προσεχή Όσκαρ.

Το αυτοβιογραφικό φαινόμενο της Λούλου Γουάνγκ - Lulu Wang, βασισμένο σε ένα «αληθινό ψέμα», είναι το αφοπλιστικά τρυφερό «αντίο» μίας οικογένειας στην ηλικιωμένη αρχηγό της, όπως αναφέρει το 25ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας.

Το Φεστιβάλ συνεχίζεται έως και την Κυριακή 29/9/2019.

H ταινία "The Farewell" που έχει στο rotten tomatoes ποσοστό 99%, αναμένεται να βγει αργότερα και στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας και την περιμένουμε και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture