Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Ακυρώνονται οι νέες παραστάσεις της "Ναπολεοντίας" στο Επίκεντρο+

Ακυρώνονται οι νέες παραστάσεις της &quo...

Για τεχνικούς λόγους, όπως αναφέρει η ανακοίνωση

Με ανακοίνωση του, το θέατρο Επίκεντρο+ στην οδό Νόρμαν και Αγ. Διονυσίου στην Πάτρα γνωστοποιεί πως οι προγραμματισμένες νέες παραστάσεις της "Ναπολεοντίας" του Ανδρέα Στάικου ακυρώνονται, για τεχνικούς λόγους.

Η θεατρική παραγωγή του Επίκεντρο+, «Ναπολεοντία», που είναι ένα έργο του Ανδρέα Στάικου σε σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουμίδου, είχε ανακοινωθεί πως θα επέστρεφε για λίγες μόνον παραστάσεις στις 20, 21, 22/9 & στις 27, 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2019 στις 21.15 το βράδυ.

Το έργο «Ναπολεοντία» είχε μία πολύ επιτυχημένη πορεία την προηγούμενη σαιζόν στο Επίκεντρο+ ενώ κατόπιν συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ του Βόλου, όπου χαρακτηρίστηκε ως το “διαμαντάκι του Φεστιβάλ” και στο Mon Repos μετά από πρόσκληση του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας.

Πρόκειται για μία από τις πιο ευφυείς και επίκαιρες ελληνικές κωμωδίες που μέσα από την ελαφράδα μιας άλλης εποχής ιχνηλατεί και σχολιάζει καυστικά το σήμερα. Εξελίσσεται στην εποχή του Όθωνα, με βαλς και τσάμικα, καπελίνες και φουστανέλες, καθαρευουσιάνικα και ντοπιολαλιές, σαλόνια και στάβλους, διαφωτισμό και χριστιανοσύνη, Ευρώπη και Ελλάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture