Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Δάκης μιλά για τη μάχη του με τον καρκίνο

Ο Δάκης μιλά για τη μάχη του με τον καρκίνο

«Θα φύγει. Πού θα πάει;»

Για τη μάχη που εξακολουθεί να δίνει με τον καρκίνο, μίλησε σε συνέντευξή του ο Δάκης.  

O 76χρονος τραγουδιστής εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, μαζί με τον Μιχάλη Ρακιντζή και την Ανδριάνα Μπάμπαλη. Μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ, ο κατά κόσμον Βρασίδας Χαραλαμπίδης αποκάλυψε πως συνεχίζει τις θεραπείες για τον καρκίνο και δεν σκέφτεται τις μεταστάσεις.   

«Όποιος θέλει να μάθει την ηλικία μου να μπει στη Wikipedia, που τα γράφει όλα καθαρά (...) Αν μεγαλώσει πάρα πολύ ένας άνθρωπος και γεράσει και είναι ανήμπορος, αυτός είναι ο φόβος όλων των ανθρώπων (...) Να κοιμηθούμε και να μην ξυπνήσουμε, τι ωραίο. Ωραίο θα ήταν (σ.σ να πεθάνω) πάνω στη σκηνή να τραγουδάω, να "δοξαστώ" και τελείωσε. Όταν περνάς τη δύσκολη περιπέτεια, δεν ξέρω, κάτι γίνεται. Αποκτάς μία δύναμη».  

Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο Δάκης είχε αποκαλύψει πώς είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο παχύ έντερο και οι γιατροί του έδιναν το πολύ έξι μήνες ζωής. Όπως είχε πει τότε, η περιπέτειά του ξεκίνησε ένα βράδυ που είχε φοβερούς πόνους στην κοιλιά του. Πηγαίνοντας στο νοσοκομείο, οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να τον χειρουργήσουν». Λίγο αργότερα ξεκίνησαν οι θεραπείες.

Δημοσιογράφος: Έχει τελειώσει αυτό;

Δάκης: Θα φύγει, πού θα πάει; Δεν έχει τελειώσει αλλά φεύγει. Θα φύγει... Στην αρχή μου έκρυψαν ότι είχα τεράστιο πρόβλημα, μου το είπαν μετά από έξι μήνες. Επτά, οκτώ. Στην αρχή μου είχαν πει πως έχω έξι μήνες ζωής. Ήταν ένας καρκίνος στο παχύ έντερο.

Τον Νοέμβριο τελειώνουν οι θεραπείες. Δημοσιογράφος: Και τέλος; Δάκης: Ελπίζω

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight