Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συλλυπητήρια ΚΚΕ για την απώλεια του Τάκη Σπυριδάκη

Συλλυπητήρια ΚΚΕ για την απώλεια του Τάκ...

Εξέδωσε σχετική ανακοίνωση

Το ΚΚΕ αποχαιρετά με θλίψη τον Τάκη Σπυριδάκη ο οποίος «έφυγε» σήμερα σε ηλικία 61 ετών. Ο Τάκης Σπυριδάκης γεννήθηκε στην Αίγινα το 1958 και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Η σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Γνήσια καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία σε πολλά επίπεδα -ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος- ο Τάκης Σπυριδάκης πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στην μεγάλη οθόνη ως ένας από τους πρωταγωνιστές της ταινίας "Γλυκιά Συμμορία", σε σκηνοθεσία του Νίκου Νικολαΐδη (1983). Για την ερμηνεία του τιμήθηκε με το ειδικό βραβείο ερμηνείας στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Ακολούθησε η συμμετοχή σε 12 ακόμα ταινίες, βραβεύτηκε αρκετές φορές ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια πρωταγωνιστούσε στο θέατρο.

Ανιδιοτελής, ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του, τασσόμενος πάντα στο πλευρό των εργαζομένων στον χώρο του θεάματος, ο Τάκης Σπυριδάκης κατέκτησε με την εγκαρδιότητά του, την ειλικρίνειά του και την τέχνη του που ήταν σύγχρονη, μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά και στο μυαλό του κοινού».

Το ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τάκη Σπυριδάκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις