Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Tί φορέθηκε αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκη, έκρηξη χρωμάτων και trends

Tί φορέθηκε αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μια χορταστική ματιά στο street style χάρη στην Εβδομάδα Μόδας, δείτε και συγκρίνετε με το ντύσιμο που κυκλοφορεί στην Πάτρα

Πρωτίστως τόλμη στους συνδυασμούς και ασυζητητί δεκτικές «κεραίες» για τις προσταγές του διεθνούς fashion design. Οι κοκέτες που ξεχύθηκαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, χάρη στα καλέσματα της New York Fashion Week απέδειξαν το πόσο έχουν αφομοιώσει τις κορυφαίες τάσεις του θέρους αλλά και της καινούριας φθινοπωρινής σαιζόν, δημιουργώντας ένα «κοκτέιλ» εντυπωσιακών χρωμάτων και trends.

Tί είδαμε λοιπόν περισσότερο; Καταρχήν πολλά – πολλά σακάκια και άφθονο δέρμα. Απειρα καρό και ένα ορμητικό «κύμα» μπεζ και καμηλό μονοχρωμίας. Shirtdresses με σαγιονάρες, αμέτρητα ψηλόμεσα τζιν και άνετα, πλούσια φορέματα συνδυασμένα με αθλητικά sneakers. Τα ογκώδη μανίκια, τα νέα mules, τα τσιμπιδάκια με τις πέρλες, τα λεπτεπίλεπτα σανδάλια, οι χοντρές καδένες στο λαιμό ήταν παντού. Δημοφιλέστερες τσάντες αυτές του οίκου Dior. (πουθενά πάντως στενά και κοντά μαύρα φορέματα, πέδιλα- πλατφόρμες, κολλητά παντελόνια, αθλητικές παντόφλες κλπ που βλέπουμε στα μέρη μας….)

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View