Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βαθιά θλίψη στην "Κοινο-Τοπία" για την απώλεια της Ελένης Αθανασοπούλου

Βαθιά θλίψη στην "Κοινο-Τοπία"...

Η συμπολίτισσα ψυχολόγος είχε λάβει μέρος σε εκδηλώσεις της Εταιρείας Πολιτισμού όπως για το τελευταίο μυθιστόρημα του Κώστα Λογαρά

Η Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία σε ανακοίνωση της, εκφράζει τη βαθιά λύπη της για την απώλεια της Ελένης Αθανασοπούλου ψυχολόγου και ενεργού πολίτη, στα 40 της μόλις χρόνια. Πρόκειται όπως αναφέρει, για μια ακόμα απροσδόκητη απώλεια για την Πάτρα που δημιουργεί μεγάλη θλίψη.

Η Ελένη  Αθανασοπούλου πραγματική φίλη της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr έβαλε τη δική της πινελιά σε δράσεις της οργάνωσης μέσω της ευρύτατης γκάμας των ενδιαφερόντων αλλά και των ταλέντων της. 

Άνθρωπος της προσφοράς, με συναίσθηση της ευθύνης, υπηρέτησε την επιστήμη της αλλά και την κοινωνία με ένα μοναδικό τρόπο.

Κοινωνικά ευαίσθητη, γαλουχημένη με αξίες και ιδανικά, αφήνει ένα ανεξίτηλο ίχνος στην Πατρινή κοινωνία και μια πίκρα για όλα όσα θα μπορούσε να προσφέρει και δεν πρόλαβε λόγω της πρόωρης απώλειας της.

Στη μητέρα της Βρισηίδα Πετροπούλου, μουσικό, και σε όλα τα μέλη της οικογένειας της εκφράζουμε την απέραντη θλίψη μας. Ελένη.. εμείς δεν έχουμε παρά να θυμόμαστε την καλοσύνη, το γλυκό σου χαμόγελο και τη θετική ενέργεια που εξέπεμπες, αναφέρει η ανακοίνωση της Κοινο-Τοπίας.

Η Ελένη Αθανασοπούλου και Κώστας Ζέρβας ήταν οι βασικοί ομιλητές σε εκδήλωση που είχε οργανώσει η Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr για το σωφρονιστικό σύστημα και τα καταστήματα κράτησης, το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 στον πολυχώρο της οργάνωσης.

Στην εκδήλωση είχαν μιλήσει η Ελένη Αθανασοπούλου, ψυχολόγος (ΑΠΘ) με master στη Συμβουλευτική από το Πανεπιστήμιο Πατρών, ψυχολόγος στο Κ.Κ. Πάτρας και ο Κώστας Ζέρβας, κοινωνικός λειτουργός (ΤΕΙ Πάτρας) με master στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το ΕΑΠ, προϊστάμενος του τμήματος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Κ.Κ. Πάτρας.

Την εκτενή συζήτηση που ακολούθησε συντόνισε η Δρ Παναγιώτα Βάθη, Ερευνήτρια Κοινωνικών Επιστημών-Επιστημονικός Συνεργάτης ΤΕΙ Δ. Ελλάδας.

Ακόμα η Ελένη Αθανασοπούλου και η Ντίνα Γεωργίου είχαν συζητήσει με το συγγραφέα Κώστα Λογαρά για το βιβλίο του ‘‘Τα πουλιά με το μαύρο κολάρο’’ των εκδόσεων Καστανιώτη σε εκδήλωση της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr στον πολυχώρο της στις 11 Φεβρουαρίου 2018. Στο πάνελ της συζήτησης ήταν η Ελένη Αθανασοπούλου ψυχολόγος (ΑΠΘ) & η Κωνσταντίνα Γεωργίου Κοινωνικός Λειτουργός, Καθηγήτρια Κοινωνικής εργασίας ΤΕΙ Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις