Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 26/9 έρχεται στην Ελλάδα το "Rambo, To Τελευταίο Αίμα" με τον 70άρη πια Σταλόνε

Στις 26/9 έρχεται στην Ελλάδα το "R...

Σ' ένα ρόλο πάντως που έχει γράψει ιστορία στις κινηματογραφικές περιπέτειες

Το τέλος ενός σινε-franchise που άφησε εποχή και έθεσε τους δικούς του κανόνες χαρίζοντας στο κοινό έναν από τους πιο δημοφιλείς κινηματογραφικούς ήρωες, έρχεται στις 26 Σεπτεμβρίου 2019 με την έξοδο στις Ελληνικές αίθουσες, του «Rambo: Το Τελευταίο Αίμα» με πρωταγωνιστή & πάλι τον βετεράνο πια Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος και επιστρέφει στις αίθουσες για τελευταία φορά ως μυώδης Τζον Ράμπο.

Η ταινία σε σκηνοθεσία Adrian Grunberg, βγαίνει στις 20 Σεπτεμβρίου 2019 στις ΗΠΑ και στη χώρα μας θα κυκλοφορήσει σε διανομή της Odeon και θα την δούμε και στα Odeon Veso Mare.

Λίγα λόγια για την ταινία «Rambo: Last Blood»:

Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία, ο Σιλβέστερ Σταλόνε επιστρέφει ως ένας από τους κορυφαίους ήρωες δράσης όλων των εποχών, ως Τζον Ράμπο. Τώρα, ο Ράμπο θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του και να φέρει ξανά στην επιφάνεια τις ανελέητες πολεμικές του ικανότητες με σκοπό να πάρει εκδίκηση στην τελευταία του επικίνδυνη αποστολή. Το τελευταίο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς είναι ένα θανάσιμο ταξίδι εκδίκησης κι αίματος.  

Εκτός του 73χρονου Sylvester Stallone παίζουν και οι Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta, Adriana Barraza, Yvette Monreal, Genie Kim, Joaquín Cosío και Oscar Jaenada καθώς και ο Ελληνικής καταγωγής Louis Mandylor στο ρόλο του σερίφη.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture