Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μπέσυ Μάλφα: Ο Αλέξανδρος Ρήγας είναι καλά, συνεχίζουμε ακάθεκτοι

Μπέσυ Μάλφα: Ο Αλέξανδρος Ρήγας είναι κα...

Ετοιμάζεται & η νέα τηλεοτική σειρά που γράφει και σκηνοθετεί ενώ θα παίζει κιόλας, "Room service Pliz"

Στη διάρκεια συνέντευξης της στο περιοδικό Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού, η γνωστή ηθοποιός Μπέσυ Μάλφα αναφέρθηκε όπως έγραψε και το zappit.gr, και στο πρόσφατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Αλέξανδρος Ρήγας.

«Είναι καλά στην υγεία του ο Αλέξανδρος Ρήγας, έπαθε υπερκόπωση, μπήκε στο νοσοκομείο, αλλά βγήκε αμέσως μετά τις εξετάσεις που του έκαναν, οι οποίες ήταν τυπικές και έδειξαν ότι δεν έχει τίποτα. Δουλεύει πάρα πολύ σκληρά… συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Ήθελε να μας τρομάξει λίγο…», είπε χαρακτηριστικά η Μπέσυ Μάλφα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος, πριν από ενάμιση μήνα κι ενώ βρισκόταν σε φωτογράφιση για τη νέα σειρά που ετοιμάζει για το κανάλι του Σκάι «Room Service Pliz» (παίζεται ήδη το διαφημιστικό τρέιλερ), ένιωσε μεγάλη αδιαθεσία και κατέρρευσε. Οι συνεργάτες του που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μαζί του κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, στην Αθήνα. Μετά από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκε πως η αδιαθεσία που ένιωσε οφειλόταν σε υπερκόπωση.

Η Μπέσυ Μάλφα πρωταγωνιστεί με επιτυχία στην θεατρική παράσταση «Σίρλει Βαλεντάιν» που έχει σκηνοθετήσει ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Όσο για το σταθερό καστ της τηλεοπτικής σειράς «Room Service Pliz» όπως έγραψε το περιοδικό Τηλεθεατής, περιλαμβάνει τους εξής:  

Ο ίδιος ο Αλέξανδρος Ρήγας, σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς, θα ερμηνεύει και τον διευθυντή του ξενοδοχείου, Τάσο Τσαγανέα, ένα θρησκόληπτο τύπο με φοβικά σύνδρομα και συντηρητικές απόψεις, που τον οδηγούν σε ευθυνοφοβία και απραξία.

- Η Βαλέρια Κουρούπη υποδύεται τη διευθύντρια προσωπικού του «Alexander Hotel» και ο Παντελής Καναράκης τον ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου.

- Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος θα είναι ο σεκιουριτάς που ευθύνεται για την ασφάλεια των ενοίκων και εργαζομένων του ξενοδοχείου & Ησαΐας Ματιάμπα θα κάνει τον γκρουμ ενώ ο τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης σε μία εμφάνιση έκπληξη θα κάνει τον μπάρμαν του «Alexander Hotel».

Τέλος η Κωνσταντία Χριστοφορίδου, ιδιαιτέρως αγαπητή από το ρόλο της Λιλίκας Καλίτση -η Πατρινιά κομμώτρια στη σειρά «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη» θα κάνει την υπεύθυνη του λογιστηρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight