Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Θετικές οι περισσότερες κριτικές στις ΗΠΑ για το "Αυτό: Κεφάλαιο 2" που κάνει πρεμιέρα & στην Ελλάδα

Θετικές οι περισσότερες κριτικές στις ΗΠ...

Ο δολοφονικός, απόκοσμος κλόουν είναι και πάλι εδώ να σπείρει τον όλεθρο

Aπό την Πέμπτη 5/9/2019 ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ βγαίνει στη χώρα μας & στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare, το σίκουελ του θρίλερ – φαινομένου του 2017, «Το Αυτό» που είχε «σκίσει» εμπορικά με πάνω από 700 εκατ. δολάρια διεθνείς εισπράξεις.

Ο λόγος για το «It Chapter Two – Το Αυτό: Κεφάλαιο 2» σε σκηνοθεσία και πάλι του 46χρονου Αργεντίνου Andy Muschietti. Στις ΗΠΑ ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι κριτικές για το πολυαναμενόμενο σίκουελ που επίσης βασίζεται στο βιβλίο του μετρ του τρόμου Στίβεν Κινγκ. Κατ’ αρχάς η νέα ταινία κρατά χρονικά αρκετά πλησιάζοντας σε διάρκεια τις 2 ώρες και 49 λεπτά κι όπως έγραψε το Entertainment Weekly, ο περισσότερος χρόνος του φιλμ «ξοδεύεται» σε τρομακτικές σκηνές που θα φοβίσουν το συλλογικό υποσυνείδητο των θεατών όπως αυτή με τους πολλούς καθρέφτες που είδαμε στο τρέιλερ. Βέβαια το έγκυρο περιοδικό υπογραμμίζει πως η ταινία σαν να το παρακάνει καθώς μετά από αρκετές σκηνές σασπένς και τρόμου στο τέλος η κλιμάκωση δεν αφήνει άλλα περιθώρια από το να γελάσεις ή να φύγεις!

Ο κριτικός του Variety έγραψε πως η μεγάλη διάρκεια ουσιαστικά βοηθά την ταινία για να χτίσει κάτι όντως διαφορετικό και ουσιώδες. Στο «It Chapter Two» που αναμένεται να επαναλάβει την επιτυχία του πρώτου φιλμ, παίζουν οι James McAvoy, Jessica Chastain στο ρόλο της Beverly, Bill Hader, James Ransome, Isaiah Mustafa, Jay Ryan & Andy Bean. Το στόρι εκτυλίσσεται 27 σχεδόν χρόνια μετά τα πρώτα γεγονότα με επίκεντρο την παρέα των Losers’ Club που καλείται να αντιμετωπίζει ώριμη πια τον τρομακτικό Pennywise.

Σε 40 κριτικές στις ΗΠΑ ο μέσος όρος στο Rotten Tomatoes είναι αρκετά καλός φτάνοντας το 83%. Ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ ενσαρκώνει και πάλι προξενώντας πολλές ανατριχίλες τον ρόλο του δολοφονικού κλόουν Πένιγουαϊζ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture