Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται 12 Σεπτεμβρίου 2019 στην Ελλάδα το φιλμ "Είσαι Έτοιμος;"

Έρχεται 12 Σεπτεμβρίου 2019 στην Ελλάδα ...

Η ταινία έχοντας λάβει καλές κριτικές, προβάλλεται με επιτυχία ήδη στις ΗΠΑ

Έχοντας ήδη ξεπεράσει τα 21 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις στο Αμερικάνικο box office σε μόλις 10 μέρες προβολής, καταφθάνει και στη χώρα μας στις 12 Σεπτεμβρίου 2019 σε διανομή της Οdeon η μαύρη κωμωδία τρόμου με τίτλο «Είσαι Έτοιμος; - Ready or Not».

Το φιλμ όπου παίζουν οι Adam Brody, Henry Czerny και η Andie MacDowell, αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα.

Λίγα λόγια για την ταινία:

«Είσαι Έτοιμος» για την πιο ανατρεπτική ταινία που συνδυάζει την ανατριχίλα με την ανακάλυψη ενός «κρυφού» μυστικού, μας ρωτούν οι συντελεστές της ταινίας. Σύμφωνα με το στόρι η πολύμηνη σχέση της Γκρέις (Σαμάρα Γουίβινγκ) με τον Άλεξ (Μαρκ Ο’ Μπράιαν) ολοκληρώνεται με μια εντυπωσιακή γαμήλια τελετή στο πατρικό του γαμπρού. Ο γάμος πραγματοποιείται δίχως πρόβλημα αλλά η εκκεντρική οικογένεια του Άλεξ έχει κάποιες παραδόσεις και ετοιμάζει να δεχτεί τη νύφη με έναν ασυνήθιστο τρόπο. Το βράδυ του γάμου τους, θα παίξουν ένα οικογενειακό παιχνίδι που θα φέρει τα πάνω κάτω στο νεαρό ζευγάρι. Η Γκρέις θα προσπαθήσει να επιβιώσει από τις σκοτεινές και παράξενες διαθέσεις της οικογένειας του Άλεξ ακόμα και αν χρειαστεί να ανατρέψει τους κανόνες του παιχνιδιού μια για πάντα. ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ; Ετοιμάσου να παίξεις και εσύ το παιχνίδι τους.

«Είσαι Έτοιμος» για αυτό που θα ακολουθήσει;

Εκ των παραγωγών του φιλμ είναι και ο Τζέιμς Βάντερμπιλτ του φιλμ «Truth – Η Αλήθεια» με την Κέιτ Μπλάνσετ & τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture