Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ποιους ευχαριστεί προσωπικά ο πρώην πρόεδρος του Ανοιχτού Πανεπιστήμιου

Ποιους ευχαριστεί προσωπικά ο πρώην πρόε...

Τι δηλώνει ο Βασίλης Καρδάσης

Την παραίτηση της διοικούσας επιτροπής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου ζήτησε και έλαβε η υπουργός Παιδείας. Μετά την παραίτησή του πρώην, πλέον, πρόεδρος του ΕΑΠ Βασίλης Καρδάσης, ευχαριστεί από βάθους καρδιάς τους συνεργάτες του.

Όπως αναφέρει:

«Ενα ευχαριστώ από καρδιάς

Χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν τίποτα: ευχαριστώ προσωπικά τον Αριστείδη Μπαλτά για την επιλογή στο πρόσωπό μου, τον Δημήτρη Χασάπη για την υποστήριξη στο ανεξερεύνητο τοπίο της αρχής, τον Νίκο Φίλη για την ενθάρρυνση, τη Σία Αναγνωστοπούλου πάνω απ’ ολους για την πιο έμπρακτη στήριξη και φιλία, τον Χριστόφορο Βερναρδάκη για τη συμπαράσταση στα δύσκολα, τον Νίκο Παππά που λειτούργησε ως καταλύτης όσο και όταν έπρεπε, τον Ηλία Γεωργαντά για την καλή προαίρεση και την ψυχραιμία στις ειρηνευτικές του πρωτοβουλίες, τον Γρηγόρη Θεοδωράκη που είχε πάντα μια λύση να μας υποδείξει, τον Νίκο Κοταρίδη για τη σταθερή συμμετοχή στο όραμα, τον Νίκο Θεοτοκά για το διαρκές νοιάξιμο από την αρχή μέχρι το τέλος, τον Αντώνη Λιάκο που στάθηκε στο πλευρό και πάντα είχε μια καλή ιδέα και πρόταση να υλοποιήσουμε, τον Αντώνη Παπαδόπουλο για το κοινό κινηματογραφικό μας όνειρο, τον Στρατή Μπουρνάζο για τον καταλυτικό ρόλο στις εκδόσεις.

Τον Γιώργο Ανδρουλάκη για την πίστη και το έργο του στην ανανέωση, τον Χριστόφορο Κροντηρά ως σταθερή αξία ενέργειας και δικαιοσύνης, τη Μάχη Χατζηγιάννη για τη συνέπεια και την ευαισθησία της, την Άννα Ρούσσου που δεν λιποψύχισε στα δύσκολα, τον Γιώργο Διβάρη για τον αυθορμητισμό των παρεμβάσεων, τον Νίκο Βαφέα για την ουσιαστική συμμετοχή του στα έσχατα, τον Γιώργο Παπαθεοδώρου, τον ακραιφνή εκπρόσωπο της ακαδημαϊκης λογικής. Τη Μαρία-Χριστίνα Χατζηιωάννου, τον Θανάση Γκιούρα και τον Θωμά Νουτσόπουλο, που ανάμεσα στις χίλιες σκοτούρες τους είχαν βάλει και το ΕΑΠ. Τον Γιάννη Σουφαλιδάκη ΓΙΑ ΟΛΑ. Τον Δημοσθενη Κασσαβέτη που με συμβούλευε να αποφεύγω τις κακοτοπιές και γίναμε φίλοι.

Τελευταία, τον Βαγγέλη Κολτσίδα, την Ελένη Συμεωνίδου και τη Μάρθα Μποτζακάκη που ανέχτηκαν τις εξάψεις και τις εντάσεις μου αγόγγυστα. Ήταν αθέατοι πρωταγωνιστές σε όλα. Πολλούς άλλους από το προσωπικό του ΕΑΠ που δεν τους ονοματίζω για τον φόβο των Ιουδαίων, οι οποίοι ενστερνίστηκαν και προώθησαν τους στόχους μας. Και σίγουρα εκατοντάδες άλλους που μας ενθάρρυναν ποικιλοτρόπως. Θα αναφερθώ ακόμη και σε παλιούς φίλους που άλλαξαν οι δρόμοι μας, οι οποίοι άμεσα ή έμμεσα είχαν ένα καλό λόγο και χωρίς να το γνωρίζουν ενίσχυσαν το έργο μας: από τον Ηλία Κανέλλη μέχρι τον Μπάμπη Βακαλόπουλο και ανάμεσά τους πολλούς άλλους. Δεδομένο είναι ότι ίσως ξεχνώ και κάποιους ακόμη.

Για τους κορυφαίους σε ρόλο, που επί της ουσίας υπονόμευσαν με το γάντι το εγχείρημα, θα τα πούμε άλλη φορά!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις