Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κίντμαν, Θερόν, Ρόμπι στο «Bombshell»: Ειδικά η δεύτερη είναι αγνώριστη στην ταινία – σκάνδαλο (τρέιλερ)

Κίντμαν, Θερόν, Ρόμπι στο «Bombshell»: Ε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Θα φθάσει στα Οσκαρ το φιλμ για τη γυναικεία κακοποίηση στο Fox News εξαιτίας του διευθυντή Ρότζερ Αιλς

Αν και θα προβληθεί στο τέλος του έτους έχει κάνει κιόλας αίσθηση με το σχετικό τρέιλερ: Οι δημοφιλείς σούπερ σταρ Σαρλίζ Θερόν, Νικόλ Κίντμαν και Μάργκοτ Ρόμπι πρωταγωνιστούν στην πολυαναμενόμενη, δραματική κοινωνική ταινία «Bombshell», του Τζέι Ρόους που επικεντρώνεται στο σκάνδαλο της πτώσης του βετεράνου διευθυντή του Fox News, Ρότζερ Αϊλς. Το φιλμ εστιάζει στην πραγματική ιστορία του Αϊλς και τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης σε δημοσιογράφους εργαζόμενες του καναλιού.

Η Θερόν θα υποδυθεί τη Μέγκιν Κέλι και φαντάζει αγνώριστη με σκούρα μάτια και «πειραγμένα» χαρακτηριστικά, η Κίντμαν, τη Γκρέτσεν Κάρλσον με «μανταμέ» χτένισμα ενώ  η Ρόμπι με φυσικό παρουσιαστικό, την πιο νεαρή τηλεοπτική παραγωγό Κέιλα Πόσπιζιλ. Τον ρόλο του Αϊλς θα παίξει ο Τζον Λίθγκοου. Στο καστ των ηθοποιών συνεχίζει με τους Κέιτ ΜακΚίνον, Αλισον Τζάνεϊ, Κόνι Μπράιτον, Ρομπ Ντελάνι. Ο Μάλκολμ ΜακΝτάουελ ενσαρκώνει το  Ρούπερτ Μέρντοχ.

Στο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας έχει ήδη κυκλοφορήσει με φόντο τα γραφεία και το ασανσέρ του Fox ενώ  η πρεμιέρα στα σινεμά αναμένεται την περίοδο των Χριστουγέννων.

 Ηδη υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα που προβλέπουν πολλές υποψηφιότητες για τα βραβεία Όσκαρ 2020, καθώς το θέμα της  της σεξουαλικής παρενόχλησης, κακοποίησης και γενικά η υποτίμηση της γυναίκας στον εργασιακό χώρο,  παραμένει «καυτό» στην διεθνή επικαιρότητα και ειδικά στο Χόλιγουντ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight