Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χάλασε ήδη ο καιρός στα Βόρεια - Έντονα φαινόμενα το μεσημέρι και το απόγευμα

Χάλασε ήδη ο καιρός στα Βόρεια - Έντονα ...

Η Εξέλιξη του καιρού

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η αλλαγή του καιρού και το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ, με τον Θοδωρή Κολυδά να σημειώνει ότι ήδη, από το βράδυ της Τετάρτης δηλαδή, ξεκίνησαν τα έντονα φαινόμενα.

"Προειδοποίηση. Παρότι η σημαντική επιδείνωση θα γίνει από το μεσημέρι της Πέμπτης, τώρα 23:00 της Τετάρτης, υπάρχουν ΒΔ της Θεσσαλονίκης αναπτύξεις με μεγάλη ανακλαστικότητα, τοπικά εως και 55 dbz. Κίνηση Ανατολική" .

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ "ο καιρός θα παρουσιάσει μεταβολή στη βόρεια Ελλάδα από την Πέμπτη (15-08-2019) με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. την Πέμπτη (15-08-2019) από τις μεσημβρινές ώρες η δυτική και η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία και σταδιακά η ανατολική Μακεδονία. Τα φαινόμενα τη νύχτα θα εξασθενήσουν.

2. την παρασκευή (16-08-2019) από τις απογευματινές ώρες η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και αργά το βράδυ οι Σποράδες και πιθανώς τα νησιά του βορειοανατολικού αιγαίου.

Τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (17-0Θ-2019) θα εξασθενήσουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις