Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχονται το "Angry Birds 2" & το "Κάποτε...στο Χόλιγουντ" στις Πατρινές αίθουσες

Έρχονται το "Angry Birds 2" &a...

Τα πόστερ των νέων ταινιών φιγουράρουν ήδη στην πρόσοψη των Odeon Veso Mare

H 1η ταινία Angry Birds βασισμένη στο δημοφιλές βίντεο παιχνίδι της Rovio Entertainment που υπάρχει σε πολλές συσκευές κινητών τηλεφώνων, έκανε μεγάλη επιτυχία το 2016 με πάνω από 352 εκατομμύρια δολάρια διεθνείς εισπράξεις και τώρα καταφθάνει η συνέχεια του, το «The Angry Birds Movie 2» σε σκηνοθεσία Θούροπ Βαν Όρμαν που βγαίνει στις 16 Αυγούστου 2019 στις Αμερικάνικες αίθουσες και στην Ελλάδα το περιμένουμε την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019.

Η ταινία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ενώ στην αξίζει να αναφέρουμε πως στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια ακούγονται γνωστοί ηθοποιοί όπως ο Sterling K. Brown στο ρόλο του Garry, με όψη γουρουνιού, και οι Jason Sudeikis, Josh Gad, Leslie Jones που έχει και το ρόλο της κακιάς, της Ζέτα, και οι Bill Hader, Rachel Bloom, Awkwafina, Eugenio Derbez, Danny McBride και Peter Dinklage.

Επιστροφή λοιπόν στο νησί των πουλιών, σε αυτή την ειδυλλιακή χαρούμενη κοινότητα, που έχει αναρρώσει από τον πόλεμο με τα γουρούνια, όπου οι νησιώτες συνεχίζουν να τιμούν τους ήρωες τους –τον Ρεντ, τον Μπομπ και τον Τσακ-, που έσωσαν όλα τα αυγά από τα κακόβουλα γουρούνια.

Κι ενώ η τεχνολογία των γουρουνιών αρχίζει να αξιοποιείται και από τα πουλιά, ο πόλεμος μεταξύ τους δεν έχει τελειώσει. Έχει απλώς εξελιχθεί σε πιο εξελιγμένες φάρσες ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όταν, όμως, μια καινούρια εχθρός, ένας αετός που ακούει στο όνομα Ζέτα, απειλεί να καταστρέψει τα δύο νησιά, τα πουλιά και τα γουρούνια καταλαβαίνουν ότι πρέπει να ενωθούν, αν θέλουν να επιβιώσουν. Ο εκρηκτικός Ρεντ, ο γρήγορος Τσακ και ο ευέξαπτος Μπομπ πρέπει να συνεργαστούν με τα γουρούνια, σε μία ξεκαρδιστική περιπέτεια με στόχο να αφοπλίσουν κάθε φονικό όπλο, πριν καταστραφούν. Γρήγορα θα καταλάβουν ότι ο εχθρός του εχθρού σου μπορεί να πρέπει να γίνει φίλος σου.

Διάρκεια: 96 λεπτά.

Στο μεταξύ τα μεγάλα διαφημιστικά πόστερ τόσο του «The Angry Birds Movie 2» όσο και του πολυαναμενόμενου «Κάποτε…στο Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο με τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μάργκοτ Ρόμπι, Μπραντ Πιτ, Αλ Πατσίνο, κ.α. φιγουράρουν ήδη στην πρόσοψη του πολυκινηματογράφου της Odeon Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων. Να θυμίσουμε πως η νέα ταινία του Ταραντίνο που ήδη στις ΗΠΑ έχει φτάσει σε εισπράξεις τα 101 εκατομμύρια δολάρια συν άλλα 8 από τον υπόλοιπο κόσμο, θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 22 Αυγούστου 2019.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture