Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κινδύνεψε παιδί σε πισίνα στη Δυτική Αχαΐα- Το μετέφεραν στο Νοσοκομείο

Κινδύνεψε παιδί σε πισίνα στη Δυτική Αχα...

Προκλήθηκε αναστάτωση σε ξενοδοχείο της περιοχής

19:55 Ένα κοριτσάκι πέντε χρονών κινδύνευσε, όπως γράφει το ΑΠΕ, σήμερα το απόγευμα, τη στιγμή που βρισκόταν μέσα στην πισίνα ξενοδοχείου, στη δυτική Αχαΐα.

Αμέσως, έπεσε στην πισίνα ναυαγοσώστης, ο οποίος έβγαλε έγκαιρα το παιδί από το νερό και του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.

Ταυτόχρονα, παρά το γεγονός ότι το παιδί είχε τις αισθήσεις του, κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο παράλαβε την ανήλικη και τη μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου αναμένεται να υποβληθεί σε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.

Έρευνες για το περιστατικό διενεργεί η Αστυνομία

 

18:55 Σε καλή κατάσταση είναι τελικά σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr το παιδάκι που κινδύνεψε νωρίτερα σε πισίνα ξενοδοχείου στη Δυτική Αχαΐα όπου κολυμπούσε.

Αρχικά προκλήθηκε αναστάτωση, το παιδάκι ανέλαβε σε πρώτη φάση ο ναυαγοσώστης, παράλληλα κλήθηκε το ΕΚΑΒ και στο σημείο έφτασε μια κινητή μονάδα με γιατρό.

Στο παιδί παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, διαπιστώθηκε ότι συνήλθε και από το σοκ που υπέστη και στην συνέχεια, από τη Λακκόπετρα, το μετέφεραν με το ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

 

18:40 Κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό κλήθηκε και μεταβαίνει αυτή την ώρα στη Δυτική Αχαΐα σε ξενοδοχειακή μονάδα, για παιδάκι που ανασύρθηκε με τις αισθήσεις του από την πισίνα όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, προκειμένου να το παραλάβει και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις