Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Με φόντο τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο η νέα ταινία του Σαμ Μέντες, "1917"

Με φόντο τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο η νέα τ...

Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ τα Χριστούγεννα του 2019

Έχουν περάσει 4 χρόνια από το «Spectre» και το «brexit» του Bρετανού σκηνοθέτη Σαμ Μέντες από το franchise του διάσημου πράκτορα 007. Αναζητώντας αλλού την έμπνευση για την επόμενη δουλειά του ο 54χρονος Μέντες που έχει τιμηθεί με Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας το 1999 για την «Αμερικάνικη Ομορφιά» γύρισε πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς στις αρχές του χρόνου ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε το σενάριο για μια ταινία με τίτλο «1917» και ξεκινούσε άμεσα γυρίσματα.

Αυτά ξεκίνησαν τον Απρίλιο και την 1η Αυγούστου 2019 ανήμερα των γενεθλίων του, ο Μέντες παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για χάρη της οποία μαζεύτηκε ένα all-star cast. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του φιλμ, κι όπως γράφει το cinemagazine.gr, θα παρακολουθήσουμε την ιστορία δύο νεαρών Βρετανών στρατιωτών που δέχονται να αναλάβουν μια αποστολή αυτοκτονίας, καθώς πρέπει να περάσουν μέσα από εχθρικό έδαφος σε σύντομο χρονικό διάστημα για να μεταβιβάσουν ένα μήνυμα που θα αποτρέψει μια δολοφονική επίθεση.

Ο Τζορτζ ΜακΚέι («Captain Fantastic») και ο Ντιν-Τσαρλς Τσάπμαν («Game of Thrones») έχουν αναλάβει τους ρόλους των δυο πρωταγωνιστών και πλαισιώνονται από τους Κόλιν Φερθ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Άντριου Σκοτ, Ρίτσαρντ Μάντεν, Μαρκ Στρονγκ, κ.α. Η αλήθεια είναι πως το φιλμ μοιάζει να έρχεται σε αντιστοιχία με τη εξαιρετική «Δουνκέρκη» του Κρίστοφερ Νόλαν καθώς παρακολουθεί το πως βιώνουν νεαροί άνδρες τον τρόμο του πολέμου.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει από το στούντιο της Universal σε περιορισμένες αίθουσες των ΗΠΑ τα φετινά Χριστούγεννα, ώστε να προλάβει τα επερχόμενα Όσκαρ, και σε ευρεία διανομή  θα βγει στις 10 Ιανουαρίου 2020. Θα την δούμε το νέο χρόνο κσι στην Ελλάδα & στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture