Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χαμός στη Βουλή! Αποχώρησε η αντιπολίτευση από την Ολομέλεια

Χαμός στη Βουλή! Αποχώρησε η αντιπολίτευ...

Μετά από τροπολογίες της τελευταίας στιγμής

20:00 Πέρασε τελικά κατά πλειοψηφία το Νομοσχέδιο από την Ολομέλεια της Βουλής. 

 

18:40 Επέστρεψαν στην αίθουσα της Ολομέλειας προκειμένου να ψηφίσουν οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ, του ΚΚΕ και της Ελληνικής Λύσης. 

 

18.25: Αποχώρησε πριν από λίγο από την Ολομέλεια το Κίνημα Αλλαγής και η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, διαμαρτυρόμενοι  για την κατάθεση των τροπολογιών του Υπουργείου Εργασίας.

18.01: Ένταση στη Βουλή καθώς πριν από λίγο αποχώρησαν από τη συζήτηση του υπό τον τίτλο «Ρυθμίσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, διατάξεις για την ψηφιακή διακυβέρνηση και άλλα επείγοντα ζητήματα»,  τα κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και του ΜεΡΑ 25. Αιτία της αποχώρησης της τελευταίας στιγμής που κατέθεσε λίγο πριν ψηφοφορία, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. Τα κόμματα της Αριστεράς κατήγγειλαν ότι η κυβέρνηση μεθόδευσε την καθυστέρηση της συνεδρίασης προκειμένου ο υπουργός Εργασίας να προχωρήσει στην κατάθεση των τροπολογιών.

Φωνάζοντας «ντροπή σας» αποχώρησε από την Ολομέλεια της Βουλής το ΚΚΕ. «Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη διαδικασία», είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και αποχώρησε στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για «κήρυξη πολέμου στον πολιτικό πολιτισμό. Μετά από μακρά συζήτηση το να εισαχθούν αυτού του είδους οι τροπολογίες αποτελεί πλήγμα για το κοινοβούλιο. Αποτελεί τεράστιο ατόπημα», είπε ο κ. Βαρουφάκης και ανακοίνωσε πως το κόμμα του αποχωρεί από τη Βουλή.

Τη διαδικασία κατήγγειλαν από το ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Καμίνης και ο Βασίλης Κεγκέρογλου αλλά και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Δείτε φωτογραφίες από την αποχώρηση: 

 

Δείτε απ' ευθείας τη συνεδρίαση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις