Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από 15 Αυγούστου 2019 στις Ελληνικές αίθουσες το "Τσάι με τις Κυρίες"

Από 15 Αυγούστου 2019 στις Ελληνικές αίθ...

Μία ταινία έκπληξη με 4 σπουδαίες κυρίες του Αγγλικού θεάτρου & κινηματογράφου

Μία νέα κοινωνική ταινία από τον Ρότζερ Μίτσελ των «Notting Hill» και «Venus», με τίτλο «Τσάι με τις Κυρίες – Tea with the Dames» θα βγει από την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019 στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Neo Films.

Μαζί, είναι 342 χρονών...και όμως απίστευτα νέες. Aυτό αναφέρει με χιούμορ το σχετικό δελτίο Τύπου για την νέα Βρετανική ταινία «Tea with the Dames». Η ταινία μας προσκαλεί να περάσουμε λίγο χρόνο με τα κινηματογραφικά είδωλα, την Άιλιν Άτκινς, την Τζούντι Ντεντς, την Τζόαν Πλοουράιτ και τη Μάγκι Σμιθ καθώς εκείνες μιλούν για τις ζωές τους τότε και τώρα, τις εμπειρίες τους στο θέατρο, στην τηλεόραση και στο σινεμά και τις αναμνήσεις που έχουν από τότε που ήταν νέες μέχρι σήμερα καθώς αναπολούν τα χρόνια που έζησαν με τη σοφία της ηλικίας τους. Μαζί, όπως προείπαμε είναι συνολικά 342 χρονών... και όμως δείχνουν και νιώθουν απίστευτα νέες.

ΣΥΝΟΨΗ

Κατά καιρούς, τέσσερις (4) παλιές φίλες, όλες τους εξαίσιες ηθοποιοί, συναντιούνται στην Αγγλική ύπαιθρο και συζητούν, θυμούνται και γελούν. Αυτή τη φορά, άφησαν και τις κάμερες να τις κινηματογραφήσουν...

Η ταινία «Τσάι με τις Κυρίες» αποτελεί έναν ξεχωριστό εορτασμό της γεμάτης ζωής καθώς και των επαγγελματικών σταδιοδρομιών τεσσάρων κινηματογραφικών ειδώλων της Βρετανίας. Της Ντέιμ Άιλιν Άτκινς, της Ντέιμ Τζούντι Ντεντς, της Ντέιμ Τζόαν Πλοουράιτ και της Ντέιμ Μάγκι Σμιθ. Και οι τέσσερις κατάφεραν να μετατραπούν από αρχάριες ηθοποιοί της δεκαετίας του '50 σε κινηματογραφικές «γαλαζοαίματες». Είδαν τις επαγγελματικές σταδιοδρομίες τους η μία της άλλης, είδαν τις καριέρες τους να ακμάζουν και γιόρτασαν τα σκαμπανεβάσματα της ζωής μαζί.

Σκηνοθετημένη από τον ευαίσθητο Ρότζερ Μισέλ του «Μια βραδιά στο Notting Hill» με τον Χιου Γκραντ και την Τζούλια Ρόμπερτς, το «Τσάι με τις Κυρίες» μοιάζει μία ταιριαστή στον Αύγουστο κινηματογραφική ταινία και είναι πιθανό να την δούμε και στην Πάτρα το δεύτερο 15νθήμερο του πιο όμορφου και ζεστού μήνα του χρόνου.

H διάρκεια του φιλμ είναι 83 λεπτά. Το φιλμ έχει πάρει πολύ καλές κριτικές και έχει μέσο όρο 7.3 στο imdb.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture