Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H "παλιοπαρέα" από τα "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" επιστρέφει ωριμότερη

H "παλιοπαρέα" από τα "Χτ...

Στο κανάλι Fox - Μεγάλος απών ο Λουκ Πέρι που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάρτιο

Η αρχική σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» που έγραψε ιστορία και αγαπήθηκε και στην Ελλάδα, παίχθηκε από τις 4 Οκτωβρίου 1990 έως τις 17 Μαΐου 2000, οπότε και προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο. Κράτησε 10 ολόκληρες τηλεοπτικές σαιζόν με αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και έφτασε τα σχεδόν 300 επεισόδια (για την ακρίβεια 293).  

Μετά λοιπόν από 19 χρόνια, η θρυλική σειρά «Beverly Hills 90210», όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος της, επιστρέφει ξανά, δυναμικά στις οθόνες μας και η πρεμιέρα της έχει οριστεί για απόψε Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019, στις ΗΠΑ.

Οι πρωταγωνιστές του Μπέβερλι Χιλς, που είχε καθηλώσει και το ελληνικό κοινό την δεκαετία του ‘90, είναι και πάλι κοντά μας. Οι αγαπημένοι ήρωες, Μπράντον, Μπρέντα, η Κέλι, ο Στιβ, ο Ντέιβιντ, η Ντόνα και η Άντρεα επιστρέφουν πιο ώριμοι και διαφορετικοί στην οθόνη μας. Μεγάλος απών είναι φυσικά ο Λουκ Πέρι που υποδυόταν στη σειρά τον γοητευτικό Ντύλαν. Δυστυχώς ο Λουκ Πέρι απεβίωσε μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο στις 4 Μαρτίου του 2019 στα 52 του μόλις χρόνια. Θα τον δούμε στον τελευταίο ρόλο της καριέρας του στην νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Κάποτε…στο Χόλιγουντ» που έρχεται 22/8 στις Ελληνικές αίθουσες.

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα, η παραγωγή έδωσε στη δημοσιότητα τους τίτλους αρχής του Beverly Hills 90210 και το μουσικό θέμα παραμένει το ίδιο ενώ και οι ηθοποιοί εμφανίζονται ο ένας μετά τον άλλον, χαιρετιούνται, αγκαλιάζονται και χαμογελούν. Το Beverly Hills θα μεταδοθεί από το FOX, με προγραμματισμένα έξι (6) επεισόδια.   Οι Gabrielle Carteris, Shannen Doherty, Jennie Garth, Brian Austin Green, Jason Priestley, Tori Spelling και Ian Ziering είναι οι πρωταγωνιστές των έξι επεισοδίων που θα προβληθούν από το Fox ενώ δεν αποκλείεται δεδομένης της επιτυχίας να γυριστούν και άλλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight