Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Μεσογειακοί: Πάμε για απευθείας αναθέσεις! Διεκόπη η συνέντευξη Τύπου!

Μεσογειακοί: Πάμε για απευθείας αναθέσει...

Επεισοδιακή η πρώτη συνέντευξη Τύπου των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων υπό την προεδρία του Νίκου Παπαδημάτου καθώς διεκόπη χωρίς να μπορέσουν να υποβάλλουν ερωτήσεις τα ΜΜΕ της περιοχής μεταξύ των οποίων και το thebest.gr. Πάντως ο νέος πρόεδρος της Ο.Ε. Νίκος Παπαδημάτος 19 μέρες πριν την έναρξη των αγώνων είπε ότι τελικά θα γίνουν, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα είχε διατυπώσει επιφυλάξεις.

 Επεισοδιακή η σημερινή συνέντευξη Τύπου του νέου προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 19 ημέρες πριν την έναρξη των Αγώνων. Μάλιστα, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, που δόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας, δεν δόθηκε σε όλους τους εκπροσώπους Μέσων Ενημέρωσης η δυνατότητα υποβολής ερωτημάτων, καθώς αυτή διακόπη άρον – άρον!

Εξέλιξη πρωτόγνωρη για συνέντευξη Τύπου…

Μεταξύ των Μέσων Ενημέρωσης που ήθελαν διασαφηνίσεις από τον κ. Παπαδημάτο, ήταν το thebest.gr και το sportin.gr gr (δηλαδή το μεγαλύτερο περιφερειακό ενημερωτικό ΜΜΕ της Ελλάδας και το μεγαλύτερο αθλητικό ΜΜΕ της Δυτικής Ελλάδας), τα οποία αν και ζήτησαν επανειλημμένως να υποβάλλουν ερωτήσεις, αγνοήθηκαν… Διαβάστε περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports