Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Συμπληρώνονται 10 χρόνια χωρίς τον ηθοποιό Πάτρικ Σουέζι

Συμπληρώνονται 10 χρόνια χωρίς τον ηθοπο...

Στις 18 Αυγούστου θα προβληθεί στο Paramount Network ένα ντοκιμαντέρ για τον ηθοποιό που πέθανε στα 57 του μόλις χρόνια

Στις 18 Αυγούστου, ο Aμερικανός ηθοποιός του «Ghost» & του «Dirty Dancing» Πάτρικ Σουέζι θα έκλεινε τα 67 του χρόνια, αν η ζωή δεν ήταν τόσο άδικη και τόσο τραγική. Διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας, από τους πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμους καρκίνους και ο «Όρι Mέιν» της επιτυχημένης σειράς «Βόρειοι και Νότιοι», ο «Τζόνι» του «Dirty Dancing» και ο αδικοχαμένος σύζυγος της Ντέμι Μουρ στο συγκινητικό «Ghost» δεν υπάρχει πια και πέρασαν από τότε ήδη 10 χρόνια.

Ο Σουέζι είχε γεννηθεί τον Αύγουστο του 1952 στο Χιούστον του Τέξας και πρωτοέγινε γνωστός μέσα από το «Αουτσάιντερς» του Φράνσις Φορντ Κόπολα το 1983. Άλλες γνωστές του ταινίες ήταν «Ο Μπράβος» το 1989, η «Πόλη των Ονείρων» το 1992 και το «Point Break» το 1991 με τον Κιάνου Ριβς. Απεβίωσε στις 14 Σεπτεμβρίου του 2009, στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Όπως γράφει το flix.gr, ανήμερα στην επέτειο των γενεθλίων του, έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στο Paramount Network το ντοκιμαντέρ με τίτλο «I am Patrick Swayze» για τη ζωή και το έργο του ηθοποιού, χορευτή αλλά και πρωταθλητή πολεμικών τεχνών, και γέννημα θρέμμα Τεξανού καουμπόη.

Εκτός από υλικό από δικές του παλιότερες συνεντεύξεις, στιγμιότυπα από γυρίσματα των διάσημων τανιών του (από το «Τρίο της Χαράς» του 1995 όπου έπαιξε με τους Τζον Λεγκουζιάμο και Γουέσλει Σνάιπς μέχρι το «Youngblood – Οργισμένο αίμα» και το «Road House – Ο Μπράβος») και φωτογραφίες αρχείου, για τον Σουέζι μιλούν συνεργάτες, σκηνοθέτες και συμπρωταγωνιστές του, από την Τζένιφερ Γκρέι και την Ντεμί Μουρ, μέχρι τον Ρομπ Λόου και τον Σαμ Ελιοτ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight