Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Beach slippers: Το βεστιάριο των διακοπών διαγράφει επιτέλους τις αθλητικές παντόφλες

Beach slippers: Το βεστιάριο των διακοπώ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Κανένα style icon δεν φοράει πια υποδήματα «κολυμβητηρίου» προτιμούν vintage τσόκαρα, πλαστικά πέδιλα και κλασικές σαγιονάρες-«διχάλα»

Aποχαιρετάμε την καλοκαιρινή μόδα με ένα από τα πιο πρακτικά αξεσουάρ των διακοπών: τα υποδήματα παραλίας. Οσες παρακολουθούν διάσημα γυναικεία περιοδικά και στήλες, fashion bloggers αλλά και internet stars όπως η Chiara Ferrragni θα έχουν παρατηρήσει ότι καμία γνωστή κοκέτα με διεθνή απήχηση δεν υιοθετεί πλέον τις πολυφορεμένες ανδρικές παντόφλες «κολυμβητηρίου» που έτυχαν εξαιρετικής δημοτικότητας την περασμένη διετία. Ξεχάστε λοιπόν την πλατιά και χονδροειδή σαγιονάρα με τη «φάσα» που παρέπεμπε στον αθλητισμό. Τώρα πια οι φόρμες λανσάρονται πιο κομψές και γυναικείες με μια ρετρό πνοή.

Chanel

Chanel

Καταρχήν το σύνθημα έδωσε ο αξεπέραστος Καρλ Λάγκερφελντ στην τελευταία του Chanel συλλογή για το φετινό καλοκαίρι όπου τα μοντέλα παρέλασαν σε τεχνητή αμμουδιά, με τσόκαρα σε vintage style. Με πάτους από διάφανο πλαστικό, φελό ή σχοινί, παράπεμπαν στη νοσταλγική 50s εποχή των- so stylish -ευρωπαικών θερέτρων.  Στην πασαρέλα της Gucci «αναρχίας» είδαμε τα «παλιά» πλαστικά πέδιλα με τα κενά, στον Dior πέδιλα από καμβά με logo σε σικάτη γραμμή, ενώ στη Miu Miu ίσια mules από pvc με αστεράκια. Οι απανταχού στυλίστες έσπευσαν εγκαίρως να ξεκαθαρίσουν πως είναι προτιμότερο να επιλέξουμε να συνδυάσουμε το καφτάνι μας με παπούτσια όπως τα Arizona Birkenstock στα νέα μάτ μεταλιζέ ή τα φλούο χρώματα, όπως επίσης και τις πολυφορεμένες σαγιονάρες Havaianas με τη διχάλα από το να επιμείνουμε στις αθλητικές παντόφλες. Στις πολυεθνικές «αλυσίδες» εντοπίσαμε αμέσως τα καινούρια trends, οπότε σας έχουμε φωτογραφίες.

 

Dior

Dior

Gucci

Gucci

Gucci

Gucci

Miu Miu

Miu Miu

Birkenstock

Birkenstock

Birkenstock

Birkenstock

Havaianas

Havaianas

Havaianas

Havaianas

Oysho

Oysho

Oysho

Oysho

Zara

Zara

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View