Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συλλυπητήρια της ΝΟΔΕ για τον θάνατο του Πατρινού Νίκου Παρασκευόπουλου  

Συλλυπητήρια της ΝΟΔΕ για τον θάνατο του...

Η κηδεία του έγινε το πρωί του Σαββάτου

 

Τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Πατρινού Νίκου Παρασκευόπουλου εκφράζει με ανακοίνωση που εξέδωσε η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Αχαΐας της ΝΔ. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:  

«Η ΝΟ.Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ εκφράζει τη βαθειά της λύπη και τα ειληκρινή της συλλυπητήρια για τον χαμό του ιστορικού της στελέχους γνωστού συμπολίτη μας Νίκου Παρασκευόπουλου. Παιδί μιας πολύτεκνης οικογένειας, που την χαρακτηρίζει το ήθος, η αξιοπρέπεια και η προκοπή».

Ο Νίκος Παρασκευόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών. Ο εκλιπών ήταν αδελφός του αρχιμανδρίτη Γερβάσιου Παρασκευόπουλου που διακονεί στην Αναπλαστική σχολή και μέλος πολυμελούς οικογένειας. Μάλιστα τόσο ο εκλιπών όσο και ο νυν πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Παρασκευόπουλος και τα άλλα αδέλφια τους, τυγχάνουν ανίψια του αοίδιμου Γερβάσιου Παρασκευόπουλου, ιδρυτού των κατασκηνώσεων στα Συχαινά Πατρών που αναμένεται να αγιοποιηθεί. Αδελφός του εκλιπόντος είναι και ο εμποροράπτης Γιάννης Παρασκευόπουλος.

Η είδηση λύπησε πολλούς. Ο εκλιπών αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αφήνει πίσω του την αγαπημένη σύζυγο του Μελπομένη και τα δύο του παιδιά τον Παύλο και τον Παναγιώτη ενώ είχε τη χαρά να δει εν ζωή και 4 εγγόνια, την Μελίνα, το Νίκο που έχει πάρει και το όνομα του, την Χριστίνα και την Βασιλική.

Η κηδεία του έγινε το πρωί του Σαββάτου στον ιερό ναό του Αγίου Μηνά στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών στη Λεύκα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις