Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δύο Πατρινοί θα παίξουν τον χειμώνα στην ίδια σειρά, στο "Έρωτας μετά" του Αlpha

Δύο Πατρινοί θα παίξουν τον χειμώνα στην...

Η Λένα Δροσάκη & ο Γιώργος Παπαπαύλου φωτογραφήθηκαν μαζί και για το νέο τεύχος του περιοδικού Hello

Ο Αlpha είναι από τους τηλεοπτικούς σταθμούς που και την επόμενη σεζόν 2019-2020 θα ποντάρουν πολλά στη μυθοπλασία. Έτσι, ήδη έχει αρχίσει η προετοιμασία μίας νέας, δραματικής σειράς με τίτλο «Έρωτας μετά», που βασίζεται στο πρωτότυπο σίριαλ «Love After Love».

Τα γυρίσματα σύμφωνα με το τηλεοπτικό περιοδικό Mytv και το zappit.gr, ξεκινούν αυτές τις μέρες προκειμένου να υπάρχει ικανοποιητικό υλικό για την πρεμιέρα, που υπολογίζεται να γίνει μαζί με το νέο πρόγραμμα του σταθμού τον ερχόμενο Σεπτέμβριο του 2019.

Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Παναγιώτη Ιωσηφέλλη, ενώ το τιμόνι της σκηνοθεσίας κρατά ο Στέφανος Μπλάτσος.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν ο Αντώνης Καρυστινός, η Βάσω Λασκαράκη, ο Μάριος Αθανασίου, η Έμιλυ Κολιανδρή που την είδαμε πριν λίγες μέρες στην παράσταση «Νεφέλες» του Αριστοφάνη στο Αρχαίο Ωδείο, ο Γεράσιμος Γεννατάς, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, η Ευγενία Σαμαρά, ο Νίκος Γαλανός, η Μπέτυ Λιβανού που επιστρέφει τηλεοπτικά, ο ταλαντούχος Πατρινός ηθοποιός Γιώργος Παπαπαύλου, ο Παναγιώτης Καρμάτης, η επίσης Πατρινή ηθοποιός Λένα Δροσάκη, ο Σόλων Τσούνης, και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η υπόθεση…

Όλα αρχίζουν από ένα αυτοκινητικό ατύχημα που πίσω του αφήνει πολλά ερωτήματα. Στο αυτοκίνητο επιβαίνουν μία γυναίκα και ένας άντρας. Ωστόσο, εκείνη μετά το ατύχημα εξαφανίζεται και ο άντρας πέφτει σε κώμα. Όταν το ατύχημα γίνεται γνωστό, η αναγνώρισή τους αποκαλύπτει το μυστικό τους: ήταν εραστές. Η φιλία ανάμεσα σε δύο ζευγάρια που είχαν γνωριστεί πριν από τρία χρόνια έγινε αφορμή για να ξεκινήσει ένας απαγορευμένος έρωτας ανάμεσα σε εκείνον και τη γοητευτική γυναίκα. Οι δυο τους έκρυβαν καλά την παράνομη σχέση τους μέχρι τη στιγμή του ατυχήματος και από τότε όλα αλλάζουν. Η σειρά εκτυλίσσεται σε δύο εποχές.

Σε αυτή της μυστικής σχέσης των εραστών στο παρελθόν και σε εκείνη του δράματος των απατημένων συζύγων στο παρόν. Οι δύο ιστορίες διασταυρώνονται με την αστυνομική διερεύνηση του εγκλήματος, η οποία δημιουργεί πολλά ερωτήματα, αποκαλύπτει πολλά μυστικά και αναστατώνει τις ζωές όλων.

*Να προσθέσουμε πως στο νέο τεύχος του περιοδικού Hello που κυκλοφορεί έχουν φωτογραφηθεί μαζί οι Πατρινοί Λένα Δροσάκη και Γιώργος Παπαπαύλου, οι οποίοι εκτός από συνάδελφοι είναι και καλοί φίλοι τα τελευταία 5 χρόνια.

Oι δύο ταλαντούχοι και σεμνοί ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί και πέρυσι το καλοκαίρι στην αξιόλογη παράσταση αρχαίου δράματος «Οιδίπους, Ο μύθος της ιστορίας του κόσμου όπως τον είπαν οι Έλληνες», σε σύνθεση κειμένου και σκηνοθεσία του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, Σταύρου Τσακίρη που είχαμε χειροκροτήσει και στο Αρχαίο Ωδείο. Η Λένα Δροσάκη υποδύθηκε την Αντιγόνη και ο Γιώργος Παπαπαύλου τον Ετεοκλή.

Μούσα της ομάδας Bijoux de Kant και τιμημένη με την καρφίτσα «Μελίνα Μερκούρη», η Λένα Δροσάκη είχε συνεργαστεί με τον Γ. Παπαπαύλου και στην παράσταση «Το Καγκουρό» του Βασίλη Κατσικονούρη στο Εθνικό Θέατρο - Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά το φθινόπωρο του 2015.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight