Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άλυτο το μυστήριο με τα κλεμμένα φουσκωτά στην Πούντα - Διέφυγαν με κλεμμένο μηχανάκι

Άλυτο το μυστήριο με τα κλεμμένα φουσκωτ...

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

Άλυτο παραμένει προς το παρόν το παρόν το "μυστήριο" με τα κλεμμένα ταχύπλοα που έβγαλαν στην παραλία της Πούντας δύο άνδρες που αναζητούνται από τις αρχές και οι οποίοι τα έκλεψαν από τη Λευκάδα. Πιθανότατα λόγω της καταδίωξης από το λιμενικό στη θάλασσα τα έβγαλαν στην ακτή της Πούντας Διακοπτού Αχαΐας. Στη συνέχεια με τα πόδια και μετά με μηχανάκι που έκλεψαν από εργοτάξιο της περιοχής το έσκασαν και λιμενικό και αστυνομία έκαναν έρευνες από στεριά και αέρα για τον εντοπισμό τους. Ωστόσο δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής. Στο σημείο της κλοπής του δικύκλου σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr βρέθηκε και ένα καπέλο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΝΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νυδρίου, πρωινές ώρες χθες (προχθές), για περιστατικό κλοπής δύο (02) ταχυπλόων σκαφών από τις θαλάσσιες περιοχές Μικρός Γιαλός Πόρου Λευκάδας και «ΔΕΣΙΜΙ» Λευκάδας αντίστοιχα.

Άμεσα ενημερώθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ξεκίνησε επιχείρηση προς εντοπισμό των ανωτέρω σκαφών, τα οποία εντοπίστηκαν από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη θαλάσσια περιοχή δυτικά Διακοφτού – Ακράτας, ενώ κατόπιν καταδίωξης που ακολούθησε, προσαιγιαλώθηκαν σε ακτή πλησίον του ακρωτηρίου «ΠΟΥΝΤΑΣ» Αχαΐας.

Οι χειριστές αυτών διέφυγαν από ξηράς, ενώ πραγματοποιήθηκε ευρεία επιχείρηση εντοπισμού τους στην ευρύτερη περιοχή Αιγιαλείας, Καλαβρύτων, Δερβενίου και Ακράτας με τη συμμετοχή τεσσάρων (04) περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., αεροσκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ελικοπτέρου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και με τη συνδρομή Αστυνομικών Αρχών, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Νυδρίου του Λιμεναρχείου Λευκάδας, τα κλαπέντα σκάφη αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ παράλληλα με τους δράστες αναζητείται και ένα κλαπέν δίκυκλο όχημα το οποίο φέρεται να χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες ως το μέσο διαφυγής τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις