Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με dna, κάμερες και περιπολικά ψάχνουν τους κλέφτες των ταχύπλοοων - Τα πήραν οι ιδιοκτήτες τους

Με dna, κάμερες και περιπολικά ψάχνουν τ...

Το gps σε ένα από τα κλεμμένα σκάφη σήμανε την έναρξη της καταδίωξης στη θάλασσα

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών που βγήκαν με κλεμμένα από τη Λευκάδα φουσκωτά, στην παραλία της Πούντας στην Αχαΐα και το έσκασαν. Περιπολικά του Λιμεναρχείου της Πάτρας και της αστυνομίας συνεχίζουν τις έρευνες ενώ όπως πληροφορείται το thebest.gr οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από κάμερες. Επίσης από εργοτάξιο της περιοχής έχει κλαπεί δίκυκλο και φαίνεται να διέφυγαν με αυτό. Μάλιστα στο σημείο της κλοπής βρέθηκε ένα καπέλο, το οποίο μαζί με άλλο υλικό, αποτυπώματα κλπ από τα σκάφη, έχουν σταλεί για εργαστηριακό έλεγχο dna.

Tα σκάφη ανήκουν σε έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό, στους οποίους έχουν ήδη επιστραφεί . Μάλιστα εξέφρασαν τις ευχαριστίες και την ικανοποίησή τους για την εξέλιξη, στις αρχές. Να σημειωθεί ότι ο Έλληνας ιδιοκτήτης είχε στο σκάφος τυο σύστημα gps κι έτσι ξεκίνησε η καταδίωξη με σκάφη του Λιμενικού Ιτέας, Πάτρας και Αιγίου.

από έρευνα που έγινε με τη συνδρομή και ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου δεν εντοπίστηκαν σε αυτά ναρκωτικές ουσίες μια και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι μπορεί το συμβάν να σχετιζόταν με διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις