Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Δεν είμαστε εμείς.."- Η οικογενειακή ιστορία πίσω από τον μεγάλο νικητή του Τζόκερ

 "Δεν είμαστε εμείς.."- Η οικο...

Είχε 5,9 εκ ευρώ και δεν το ήξερε

Μια ξεχωριστή οικογενειακή ιστορία κρύβεται πίσω από τον μεγάλο νικητή του τζακ ποτ στο Τζόκερ στην κλήρωση της 14ης Ιουλίου. Πατέρας και γιος πριν τη μεγάλη κλήρωση αποφάσισαν να κυνηγήσουν και οι δύο το μεγάλο έπαθλο με ξεχωριστά δελτία, με την ελπίδα ότι έτσι θα έβρισκαν λύση στα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας που πίεζαν ασφυκτικά. Ο πατέρας, μάλιστα, συμπλήρωσε το δελτίο του, με όλους τους αριθμούς του τζόκερ, σε πρακτορείο επί της οδού Αχαρνών στην Αθήνα, μακριά από την περιοχή κατοικίας τους.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση του ΟΠΑΠ, τη Δευτέρα το πρωί, ο νεαρός έλεγξε το δελτίο του και διαπίστωσε ότι δεν έχει κερδίσει. Δεν πρόλαβε, όμως, να τσεκάρει το δελτίο του πατέρα του, καθώς χρειάστηκε να πεταχτεί σε μια δουλειά.

Όταν επέστρεψε και συναντήθηκαν, ο πατέρας είπε απογοητευμένος «Δεν είμαστε εμείς…», νομίζοντας ότι ο γιος είχε ελέγξει νωρίτερα όλα τα δελτία. Λίγα λεπτά αργότερα ανακάλυψαν ότι κρατούσαν στα χέρια τους τα 5,9 εκατομμύρια ευρώ του τζακ ποτ.

Ο νικητής ήταν του τζόκερ μόνο ένας και βρέθηκε στην Αθήνα!

Συγκεκριμένα το τυχερό δελτίο του Τζόκερ συμπληρώθηκε από τον κάτοχό του στην οδό Αχαρνών με πλήρες σύστημα. Οι 5+1 αριθμοί που μαντεύθηκαν σωστά και έβαλαν στον τραπεζικό του λογαριασμό το αστρονομικό ποσό ήταν οι: 7, 14, 27, 29, 35 και Τζόκερ ο αριθμός 12.

Παράλληλα, στη δεύτερη κύρια κατηγορία βρέθηκαν 28 δελτία που κερδίζουν από 5.523 ευρώ. Τα 19 εξ αυτών περιλαμβάνονται στο σύστημα που συμπλήρωσε ο μεγάλος τυχερός. Τα εναπομείναντα 9 δελτία συμπληρώθηκαν σε πρακτορεία στην Κηφισιά, το Χαλάνδρι, το Αιγάλεω, τη Λάρισα, τα Ιωάννινα, τη Ρόδο, τον Κορυδαλλό και την Πρέβεζα.

ΤΖΟΚΕΡ – Η… ιστορία των αριθμών στο παιχνίδι του ΟΠΑΠ

Βάσει των επίσημων στοιχείων που είναι διαθέσιμα και στο www.opap.gr από τις σχεδόν 2.000 κληρώσεις που μετράει στην ιστορία του, οι αριθμοί που έχουν κάνει τις περισσότερες εμφανίσεις τους στην πεντάδα είναι το 37 με 252 εμφανίσεις, το 34 με 242 εμφανίσεις, το 32 με 239 εμφανίσεις, το 18 με 237 εμφανίσεις, το 13 με 236 εμφανίσεις. Αντίστοιχα, οι αριθμοί ΤΖΟΚΕΡ του ΟΠΑΠ που έπιασαν κορυφή μέσα στα χρόνια είναι το 6 με 112 εμφανίσεις, το 16 με 111 και το 3 με 108. Ένα από τα πιο δημοφιλή και εύκολα συστήματα, όπως αναφέρουν πρακτορεία, είναι η επιλογή 5 αριθμών στο πεδίο των 45 αριθμών και όλα τα Τζόκερ στο πεδίο των 20 αριθμών, με κόστος 10 ευρώ. Το σύστημα αυτό επιλέγεται πολλές φορές από επίδοξους παίκτες που θέλουν να σιγουρέψουν ότι θα πιάσουν τουλάχιστον τον αριθμό ΤΖΟΚΕΡ του ΟΠΑΠ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις