Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δεν κλείνουν μάτι, αλλά παντζούρια για τον θόρυβο στη μίνι Περιμετρική

Δεν κλείνουν μάτι, αλλά παντζούρια για τ...

Κάτοικοι ζητούν τη λήψη μέτρων για την ηχορρύπανση

Τον ύπνο τους έχουν χάσει κάτοικοι περιοχών από την οποία διέρχεται η μίνι περιμετρική της Πάτρας, η ολοκλήρωση της οποίας έχει δώσει κυκλοφοριακή ανάσα. Ωστόσο υπάρχουν και παρενέργειες. Πέρα από το κυκλοφοριακό που δημιουργήθηκε στην Αρόη και και λίγο πριν την είσοδο της μίνι Περιμετρικής, στα Ταμπάχανα, φαίνεται πως υπάρχουν και παρενέργειες θορυβώδεις. Την Τετάρτη 17 Ιουλίου στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αρόης έγινε συγκέντρωση κατοίκων από τις περιοχές της Αρόης, των Εβραιομνημάτων, του Ασυρμάτου, οι οποίοι εξέφρασαν διαμαρτυρίες για το πρόβλημα της ηχορρύπανσης, το οποίο το καλοκαίρι εντείνεται.

"Πολλοί συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν πλέον μεγάλο πρόβλημα, το βράδυ πετάγονται από τα κρεβάτια τους κάθε φορά που κάποιο όχημα περνά με ταχύτητα από τι μίνι περιμετρική. Μετά την τελευταία συνάντηση συγκεντρώνονται υπογραφές προκειμένου μέσω του Συλλόγου να καλέσουμε τη δημοτική αρχή της Πάτρα, τη νυν και τη νέα περιφερειακή αρχή να αναλάβουν δράση", δηλώνει στην εφημερίδα Πελοπόννησο ο Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αρόης Βασίλης Δρούκας.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στα σπίτια που βρίσκονται προς την πλευρά του Κάστρου, από τη Δεξαμενή και μετά τα τούνελ, προς τον Ασύρματο. Κάτοικος λέει ότι όλο το καλοκαίρι δεν έχει ανοίξει παντζούρι αλλά παρόλα αυτά δεν έχει κλείσει μάτι.

Ενόψει της έναρξης κινητοποιήσεων στην περιοχή κάτοικοι έχουν συντάξει ψήφισμα και διαμαρτύρονται για τον έντονο θόρυβο και καλούν την πολιτεία να λάβει μέτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις