Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 25/7 το φιλμ τρόμου «Polaroid» στις Ελληνικές αίθουσες

Στις 25/7 το φιλμ τρόμου «Polaroid» στις...

Θα το δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare

Μια κάμερα έφτασε στα λάθος χέρια τη λάθος στιγμή. Είναι όμορφη αλλά κρύβει κινδύνους. Αυτή είναι η «Polaroid» & το θέμα της ομώνυμης ταινίας τρόμου που καταφθάνει στις 25 Ιουλίου 2019 στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την Odeon.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η μοναχική έφηβη Μπερντ Φίτσερ δεν έχει ιδέα για τα κρυφά μυστικά που τυλίγουν τη vintage Polaroid φωτογραφική μηχανή που βρήκε τυχαία. Σύντομα θα ανακαλύψει ότι όλοι όσοι φωτογραφίζει βρίσκουν τραγικό θάνατο. O εφιάλτης μόλις ξεκίνησε. Από τον παραγωγό των επιτυχημένων σειρών ταινιών τρόμου «Σήμα Κινδύνου» και «Η Κατάρα». H σκηνοθεσία είναι του Lars Klevberg, και το στόρι έχει βασιστεί σε φιλμ μικρού μήκους του 2015 με τον ίδιο τίτλο. Παίζουν οι Kathryn Prescott, Grace Zabriskie, Samantha Logan, Tyler Young, Javier Botet, Katie Stevens, Madelaine Petsch, Priscilla Quintana, Davi Santos, Keenan Tracey και Mitch Pileggi.

Η ταινία «Polaroid», το τρέιλερ της οποίας ήδη παίζεται στα Οdeon Veso Mare, έχει ήδη παιχθεί στη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture