Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λαμπερή πρεμιέρα του φιλμ "Η Ληστεία της Στοκχόλμης" στο Κολωνάκι - Παρέστη η Μαρία Κορινθίου

Λαμπερή πρεμιέρα του φιλμ "Η Ληστεί...

Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Ίθαν Χοκ παίζεται από 18/7 στις Ελληνικές αίθουσες

H επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Η Ληστεία της Στοκχόλμης» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 το βράδυ στο θερινό cine Αθηναία στο Κολωνάκι στην Αθήνα από την εταιρεία διανομής Seven Films.

Πρόκειται για μία κοινωνική, αστυνομική ταινία που περιγράφει μία αληθινή ιστορία, σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Μπουντρό και με πρωταγωνιστές τους Ίθαν Χοκ, Μαρκ Στρονγκ και Νούμι Ράπας.

Καλεσμένοι από το χώρο του θεάματος και τυχεροί ακροατές των Rockfm και AthensDeejay, κατέφθασαν από νωρίς στον αγαπημένο θερινό κινηματογράφο στο Κολωνάκι και απόλαυσαν την ταινία που προβάλλεται κανονικά στις αίθουσες από την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019.

Ανάμεσα στους θεατές ήσαν η γνωστή ηθοποιός ηθοποιός Mαρία Κορινθίου, ο ηθοποιός Ανδρέας Κωνσταντινίδης, ο 18 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής kickboxing, Μιχάλης Ζαμπίδης, η δημιουργός της  Athens Xclusive Designers Week (Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας), Τόνια Φουσέκη, και οι fashion bloggers Τάσος Λαζαρίδης και Σίβυλλα Βασσιάδη, ο Αλέξανδρος Ανδριόλας, κ.α.

Η ταινία:

Βασισμένη στη απίστευτη κι όμως αληθινή ιστορία που δημιούργησε τον ψυχολογικό όρο «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» η ταινία του Ρόμπερτ Μπουντρό, είναι  ένα αγωνιώδες αστυνομικό θρίλερ με ανατροπές και χιούμορ, που θα μας κάνει να ξεχάσουμε όλα τα heist movies που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Η ταινία «Η ληστεία της Στοκχόλμης» κυκλοφορεί στους Ελληνικούς  κινηματογράφους, σε διανομή από την Seven Films και πιθανόν το προσεχές διάστημα να την δούμε και στην Πάτρα. Οι φωτ. που μας εστάλησαν από την Seven, είναι: PapadakisPress.

Η πρεμιέρα έγινε με την ευγενική υποστήριξη της Pizza fan.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight